FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - PETROLUL 2-0

Budescu și Nae Constantin se contrazic: „Ne dorim în play-off” vs. „Nu ne gândim la asta”

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 23:35 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 23:59

Petrolul a pierdut cu Sepsi, scor 0-2, dar a rămas pe locul 6 în Liga 1. După meci, Constantin Budescu a declarat că se gândește la calificarea în play-off.

„Dacă ne uităm la clasament, suntem în grafic. Sperăm să ne revenim după această pauză. Ne dorim în play-off, chiar dacă obiectivul e salvarea de la retrogradare. Probabil mulți nu ne dădeau șanse să facem atâtea puncte. E meritul întregii echipe și nu mă refer doar la jucători. Cred că o să îmi prindă bine pauza, o să îmi intru în formă în aceste 3 săptămâni de pregătire”, a declarat Constantin Budescu la Orange Sport.

Gigi Becali își face praf doi jucători: „Dică era tobă de fotbal, dar ce să le spui lor? Nu știu să facă nimic!”
FCSB
Gigi Becali își face praf doi jucători: „Dică era tobă de fotbal, dar ce să le spui lor? Nu știu să facă nimic!”

Constantin îl contrazice pe Budescu: „Să nu vorbim de play-off, e departe”

Nae Constantin, antrenorul Petrolului,  are o abordare mai precaută și s-a arătat dezamăgit de prestația din meciul cu Sepsi. „Nu a fost ce mă așteptam eu să fie. Am avut doar două situații pe final. Nu aș vrea să vorbim despre play-off, e mult până acolo. 

Trebuie să luăm meci cu meci. Noi astăzi am greșit mult, îmi e greu să găsesc un remarcat, pentru că am greșit mult. Noi am avut o perioadă în care aveam rezultate bune și probleme cu banii. Apoi am ajuns cu banii la zi și am început să pierdem. Sper ca Budescu să revină cât mai aproape de forma din trecut, după pauză”, a spus Constantin, potrivit sursei menționate.

Ce a spus Cristiano Bergodi, după Sepsi - Petrolul 2-0: 

Mă bucur că am depășit această perioadă de rezultate proaste. Mă bucur, felicit băieții, au făcut și azi un meci bun. Rondon a ratat o ocazie cu Craiova, azi a marcat, sunt momente prin care trece un atacant. Important e că echipa ajunge acolo. Am făcut în general un meci bun. Tudorie a avut niște probleme cu Dinamo, iar acum a fost menajat. Vom lucra încă două săptămâni după meciul cu UTA de la Arad. Important e că am revenit. Echipa a jucat foarte bine deși a avut 4 înfrângeri.

Clasamentul din Liga 1

Citește și alte știri din Liga 1:

Becali a spus TOT! De ce s-a supărat Dică pe Pintilii: „Dacă nu-mi spui ce se întâmplă la echipă, ești hoț!” / „Gigi, ce sunt eu, turnător?!”

MM Stoica intervine în conflictul Dică - Pintilii: „Să zică clar, să lase vrăjelile astea. Nu face bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează