FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica intervine în conflictul Dică - Pintilii: „Să zică clar, să lase vrăjelile astea. Nu face bine”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 20:27 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 20:39

MM Stoica a vorbit despre conflictul dintre Mihai Pintilii și Nicolae Dică, după plecarea antrenorului de la FCSB.

Pintilii l-a acuzat pe Dică de faptul că nu l-a salutat atunci când a plecat, în timp ce Nicolae a răspuns acuzând că Mihai nu anunța când pleca de la antrenament.

Panduru l-a contrazis în direct pe Dică, imediat după Oțelul - FCSB: „O fi jucat, dar nu fotbal!” + ce n-a înțeles Nick la Pintilii
Oțelul - FCSB 0-0
Panduru l-a contrazis în direct pe Dică, imediat după Oțelul - FCSB: „O fi jucat, dar nu fotbal!” + ce n-a înțeles Nick la Pintilii

„Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe bine ce s-a întâmplat. Disciplina mea nu le-a plăcut anumitor persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Pintilii saluta când terminam noi antrenamentul? Să îl întrebați asta. Dacă tot a dat-o în asta, să îl întrebați dacă știam când pleacă de la stadion”, a spus Dică.

MM Stoica, mesaj pentru Dică: „Nu face bine când iese cu chestiile astea”

„Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestii din astea. E problema lui, face cum consideră. Dică era șeful staff-ului, nu e vorba că nu s-au înțeles. Când tu nu ai chimie cu niciunul dintre membri, înseamnă că tu ai o problemă. Dragoste cu sila nu se face. Când nu există chimie, poți lucra, dar nu poți fi prieten. 

Are dreptate Pintilii. Nu i-a salutat pe el, pe Neubert, Popa și Mache. E problema lor, eu mă opresc aici. Nu îi face bine lui că iese și zice că pleca Pintilii devreme. Să dezvolte subiectul cu disciplina și îi dau și eu replica. Nu știu ce disciplină a impus el, la nivelul echipei, la nivelul staff-ului. Să spună clar”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

MM Stoica: „Dică să lase vrăjelile”

Apoi, MM s-a enervat și i-a transmis un mesaj clar lui Dică.

„Pe mine mă interesa altceva. Juca echipa sau nu? Dacă nu juca, cine era vinovat? Antrenorul, jucătorii, oamenii din staff? Să zică clar, nu vreau vrăjeală din asta. Ai ceva să îmi reproșezi, spune-mi. Vreau concret. Nu e cazul să facă din astea, pentru viitorul lui în carieră. Încerci să cauți niște scuze, că nu înțeleg? 

Care e problema, unde s-a greșit? Să zică clar. Am zis clar, nu vrea nimeni să îl discrediteze. Nu e un mandat încununat cu insuccese. E un mandat bun. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul cu Saburtalo, nu ne calificam. Dacă venea altul, nu sunt sigur”, a mai spus Mihai Stoica.

Ce l-a dezamăgit pe Mihai Pintilii la plecarea lui Nicolae Dică: „Ține de cei șapte ani de acasă”

Citește și:

Contractul lui Andrea Compagno e unicat! Gigi Becali a acceptat clauze șocante
fcsb
Contractul lui Andrea Compagno e unicat! Gigi Becali a acceptat clauze șocante
Ce transfer încearcă FCSB: un american antrenat de Laurențiu Reghecampf, fost la Anderlecht
FCSB
Ce transfer încearcă FCSB: un american antrenat de Laurențiu Reghecampf, fost la Anderlecht

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
Mondo
Mondo  •  12 Noiembrie 2022, 02:01

Pina acuma MM se declara prietenul lui Dica. Mare ***, pardon de infractor. Putea sa lamureasca lucrurile in particular cu Dica nu in presa. Tactica de infractori. Cine il crede pe Pintilie care spune sus si tare ca el nu vrea sa fie antrenor la FCSB, are nevoie sa puna ceva la CV ca altfel ajunge ca Lutu prostutu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fantasma
fantasma  •  12 Noiembrie 2022, 00:32

Majoritatea spun că Dică nu e antrenor iar toți că MM e ipocrit. Ani de zile s-au spus mii de cuvinte împotriva acestui personaj care, poftim, încă are tupeul de a arunca cu noroi. Jenant.

WizardOfOz
WizardOfOz  •  11 Noiembrie 2022, 23:51

Era un pensionar de 80 de ani.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează