FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB 0-0

VIDEO Conflict deschis între antrenorii FCSB » Ce și-au reproșat Pintilii și Dică: „Ține de cei 7 ani de acasă!” vs. „Vrei să spun mai multe?!”

Mihai Pintilii (38 de ani) și Nicolae Dică (42 de ani) au avut un schimb de replici de la distanță.
Mihai Pintilii (38 de ani) și Nicolae Dică (42 de ani) au avut un schimb de replici de la distanță.

Articol de , - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 00:09 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 07:20

După Oțelul Galați - FCSB 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României, Mihai Pintilii (38 de ani) și Nicolae Dică (42 de ani) au avut un schimb de replici de la distanță. 

Contrele dintre cei doi foști colaboratori au început imediat după partida câștigată de FCSB cu Rapid. Dică s-a simțit deranjat de faptul că Pintilii a spus că le-a redat fotbaliștilor bucuria de a juca. Un nou episod, mult mai virulent, a fost declanșat astăzi, când actualul interimar a fost întrebat despre Nick.

Explicație incredibilă pentru haosul din finalul meciului Oțelul - FCSB: „Ce vreți? Se mai întâmplă!”
Oțelul - FCSB
Explicație incredibilă pentru haosul din finalul meciului Oțelul - FCSB: „Ce vreți? Se mai întâmplă!”

VIDEO. Mihai Pintilii: „Dică m-a dezamăgit când a plecat și nu a salutat!”

„Îl respect ca fost fotbalist al acestei echipe, ca fostul meu antrenor. Și atât! M-a dezamăgit când a plecat și nu a salutat. Ține de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat ești, că te-a lucrat cineva sau nu, trebuie să saluți.  

Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să lași loc de bună ziua. Că ești Guardiola, că ești Maradona, salută lumea! Se întâlnește munte cu munte, dar om cu om. Asta e ideea. În rest, chiar n-am nicio problemă cu el”, a spus Mihai Pintilii în conferința de presă.

Nicolae Dică, replică imediată pentru Pintilii

Reacția lui Nicolae Dică a venit la doar câteva minute distanță, în studioul Orange Sport.

„Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de unele lucruri. Nu pot să le spun, dar ei le știu. Le-am transmis lor! Dacă ei vor să apar cu mai multe lucruri, o să apar! 

Disciplina mea nu le-a plăcut anumitor persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Pintilii saluta când terminam noi antrenamentul? Să îl întrebați asta. Dacă tot a dat-o în asta, să îl întrebați dacă știam când pleacă de la stadion. 

Știți ce bucurie am simțit când am plecat? Că oamenilor simpli, de la bucătărie, de peste tot, le-a părut rău. Pentru mine asta a contat foarte mult, am văzut pe fețele lor că mă regretă. Altceva nu mai contează”, a reacționat Dică.

Basarab Panduru l-a întrerupt pe Dică și l-a întrebat direct: „Nu te-au acceptat cei din staff de la început?”.

Dică a confirmat cu jumătate de gură: „Așa cred și eu, da. Nu glumesc acum! Cred și eu la fel. Așa am auzit”.

VIDEO. Gaz lacrimogen, împrăștiat din greșeală în tribune la Oțelul - FCSB: „S-a agățat spray-ul în gard. Se întâmplă!”

Citește și alte știri din Cupa României:

Știm prima echipă care merge în sferturile Cupei » Criteriul ciudat care o califică + noul format dă bătăi de cap și la FRF
GRUPE
Știm prima echipă care merge în sferturile Cupei » Criteriul ciudat care o califică + noul format dă bătăi de cap și la FRF
Fiul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB: „Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul!” + ce fotbaliști îl inspiră
Oțelul - FCSB 0-0
Fiul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB: „Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul!” + ce fotbaliști îl inspiră

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
sictir
sictir  •  11 Noiembrie 2022, 19:39

Pintili a spus acum cativa ani, vreo 7 asa, ca fcsb nu e steaua. Fara comentarii!

ionut2891
ionut2891  •  11 Noiembrie 2022, 18:16

Mare antrenor si taranul de Pintili, n are fler deloc. Nici ca secund nu l vad, poate pe la o echipa de judet. Cred ca de fapt vrea sa i i a locul.lui Luțu.

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Noiembrie 2022, 13:25
Postat de freddy pe 11 Noiembrie 2022, 11:27

:))))))))))))))))) te au auzit jurnalistii de la gsp si au bagat un articol cu prodanca :)))))))))))))) Vezi? Ai trezit monstrul din redactie :))))))))))))))

Pai asta-i tehnica lor de rating. O fac cu subiectele care ... agita apele.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează