FOTBAL  »  Superliga  »  EMILIANO SALA A MURIT

Declarații emoționante ale lui Jules Iloki, singurul fotbalist din Liga 1 care a jucat alături de Emiliano Sala: „A fost greu, eram extrem de apropiat de el”

Jules Iloki, în stânga, celebrând un gol alături de regretatul Emiliano Sala
Jules Iloki, în stânga, celebrând un gol alături de regretatul Emiliano Sala

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 14:42

Moartea lui Emiliano Sala, tragedie cumplită care a înmărmurit întreg fotbalul internațional, se simte și în Liga 1. Francezul Jules Iloki, 27 de ani, venit la Concordia Chiajna în această iarnă, a fost coleg cu Sala la Nantes și a vorbit despre dispariția acestuia la finalul meciului Dunărea Călărași - Concordia 2-1. 

A fost greu, pentru că a fost vorba de un om de care eu eram extrem de apropiat, când am aflat vestea am rămas fără cuvinte. Dar asta este viaţa şi vreau să urez condoleanţe familiei Sala.

Nu am discutat cu el înainte de a veni aici, cred că a aflat că sunt aici, dar nu am vorbit deloc cu el”, a mărturisit Iloki, la TV Telekom Sport. 

Atacantul Emiliano Sala se afla în avionul Piper Malibu, dispărut pe 21 ianuarie deasupra Canalului Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff pentru a se alătura noii sale echipe după o scurtă vizită de adio la Nantes. În urma unor căutări private, epava avionului a fost descoperită, iar autoritățile britanice au reluat și ele căutările și corpul fotbalistului a fost recuperat. Pilotul David Ibbotson nu a fost găsit încă.

Vezi și: EMILIANO SALA // Motivul pentru care ar fi căzut avionul lui Sala: „Nimeni nu prăbușește un avion în mare cu bună știință”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează