FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarații tari ale lui Florin Bratu: "Pare că Negoiță a înțeles asta" + Planul pe care vrea să-l implementeze din sezonul viitor

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 19:59

Expulzați din play-off și eliminați și din Cupa României, dinamoviștii par să nu mai aibă nicio motivație reală în play-out, acolo unde îi așteaptă un parcurs extrem de lung, care se va termina abia la începutul lui iunie. Noul antrenor Florin Bratu a explicat cum va încerca să le redea jucătorilor săi motivația pentru meciurile rămase.

"Obiectivul lui Dinamo a fost să joace în play-off. S-a ratat asta, s-a ratat și Cupa, nu-mi rămâne decât să le găsesc motivația jucătorilor de a arăta ca o altă echipă. Asta e menirea mea, să dăm speranțe suporterilor. Să vadă o schimbare de atitudine, de spirit, pentru ca din sezonul viitor să formăm o echipă. Voi forma un nucleu de bază de 8-9-10 jucători pe care mă voi baza din sezonul viitor.

Pare că Negoiță a înțeles lucrurile și vrea o reformă la Dinamo. Trebuie să facem un mixt între jucătorii cu experiență și cei tineri. Cluburile depind mult și de vânzările de jucători, orice club își propune asta. Hai să vindem un jucător, nu 3.  Să se mai vină și cu soluții de jucători pentru club! Dacă vrei să găsești jucători, crede-mă că sunt destui.

Interesul meu e să fac treabă la Dinamo, să cresc și să aduc un profit clubului prin ceea ce fac. Voi pune toate problemele pe tapet, le vom discuta. Sunt foarte ambițios.

Nu te mai respectă nimeni atât timp cât toată lumea te bate. Asta vreau să redau jucătorilor, dar Bratu nu poate face în 4 zile miracole", a spus Bratu la TV Digi Sport.

"Îi urmărim pe toți, dar nu putem folosi doar tineri"

Bratu a vorbit și despre situația tinerilor lui Dinamo, care așteaptă să fie folosiți în meciurile din play-out:

"Ion Gheorghe, Liviu Gheorghe, Robert Moldoveanu și alții se antrenează cu mine. Mihai Neicuțescu, Denis Ciobotariu sunt la Chindia. Vlad Vlăduț e împrumutat în liga 2-a. Trebuie să așteptăm vara pentru a-i aduce apoi. Îi vom urmări, dar nu toți pot fi la Dinamo. Haideți să fim realiști, nu pot juca doar cu tineri!".

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  08 Martie 2018, 13:34

stie careva ce post tv transmite meciul fcsb-ului in europa league din aceasta seara ?

minell73
minell73  •  08 Martie 2018, 11:40
Postat de kkkkkk pe 08 Martie 2018, 07:46

Dupa comentarii se vede ca ai potential sa ajungi ajutor de cioban.

Nu ai ce sa le ceri. Asta este iq-ul lor. De la redus, la deloc.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  08 Martie 2018, 11:12

Urmeaza NOUL "NEW DINAMO"? De cel vechi ne-am lamurit.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează