FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

Declarațiile jucătorilor audiați azi la Casa Fotbalului în scandalul Brașov-Gaz Metan: "Marian a venit după meci și mi-a spus că îi pare rău"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 21:25

Comisia de Integritate a FRF a demarat oficial ancheta asupra meciului din ultima etapă dintre FC Braşov şi Gaz Metan, scor 0-0, după ce jucătorii "stegarilor" au fost acuzați de șefii oaspeților că au primit bani din afara clubului după meci.

Mai mulţi fotbalişti implicaţi în acest scandal au fost chemaţi la Casa Fotbalului pentru a da explicaţii.

Ciprian Petre, fotbalistul lui Gaz Metan, a declarat pentru televiziuni: "Marian a venit după meci și mi-a spus că îi pare rău, că n-au luat banii de 7 luni, și atît, lasînd la latitudinea fiecăruia să tragă concluziile. Probabil că doar dacă ne băteau și scăpau, pierdea și Chiajna. Și poate au avut obiectiv retrogradarea și i-au premiat pentru asta".

Marian Constantinescu a comentat şi el acuzele care sînt aduse braşovenilor: "Am fost citați să venim la Comisie, nu înțeleg și nu o să înțeleg în continuare în România asta: cînd joci cinstit ești chemat la Comisii. Aceste Comisii să ne lase în continuare să ne pregătim, să ne vedem în continuare de munca pe care o avem de făcut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cornelisse
cornelisse  •  20 Iunie 2015, 11:08
Postat de gazistu pe 14 Iunie 2015, 00:00

nu conteaza asta, noi trebuie sa ramanem retrogradati!!! de ce? pt ca nu i-am putut bate pe BV. indiferent daca ei au primit bani sau nu.. noi am depins de noi, si nu conta ce prietenii au chiajna cu Bv, noi daca voiam sa ramanem in A trebuia sa batem brasovul cu 0-3 si gata le inchideam gura, asa ca nu leam putut da gol, suntem slabi si ne meritam locul in clasament, si cu asta basta!!!

Daca ne batea Mediasul cu 3-0 tot nu conta daca satenii bateau pe prahoveni cu 4-0, 5-1 s.a.m.d. Dar asta e...

cornelisse
cornelisse  •  20 Iunie 2015, 11:03

Chiajna nu statea la mana Brasovului, asta ca sa fim bine intelesi. Cercetati si veti vedea. Chiajna si cu Gazul, care aveau acelasi numar de puncte, si-au impartit victoriile si au avut exact acelasi scor, 2-0. Cum criteriul intalnirilor directe nu se mai aplica, conta golaverajul, iar Chiajna avea -6 si Gazul -5. Daca Gazul ar fi batut Brasovul la un gol diferenta, Chiajna ramanea in prima divizie doar daca batea Petrolul la doua goluri diferenta. Si Petrolul a pierdut in retur cu toata lumea care voia sa castige meciurile. Pentru brasoveni, daca bateau sau faceau egal, tot dracu' ala era atata timp cat Petrolul n-avea nicio dorinta sa-i bata pe sateni. Imi pare sincer rau de Gaz Metan, dar niciodata nu voi fi de acord cu cedarea meciurilor. Am fost la meci, Gazul n-a aratat ca o echipa care-si dorea victoria pentru ca a asteptat foarte mult. Cred ca le placea prea mult cand auzeau ca prahovenii conduc... s-au amagit. Daca cedam pe final, ar fi fost si mai rau: 1. dezamagirea suporterilor brasoveni intr-un moment greu in care trebuie sa ne regrupam si 2. acuzele de aranjamente care ar fi fost juste. Imi pare rau de FC Brasov, imi pare rau de Gaz Metan, nu dau doi bani pe Chiajna vietii si nu ma voi mai uita la nicio "prima divizie". Duca-se-n pustiu! Daca Brasovul va fi in B, voi fi alaturi de ei. In fond, in a doua liga sunt echipe faine care reprezinta orase mari, nu-s atatea sate si clone.

gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2015, 00:00

nu conteaza asta, noi trebuie sa ramanem retrogradati!!! de ce? pt ca nu i-am putut bate pe BV. indiferent daca ei au primit bani sau nu.. noi am depins de noi, si nu conta ce prietenii au chiajna cu Bv, noi daca voiam sa ramanem in A trebuia sa batem brasovul cu 0-3 si gata le inchideam gura, asa ca nu leam putut da gol, suntem slabi si ne meritam locul in clasament, si cu asta basta!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close