FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo face orice pentru a obține bani: „câinii” l-au propus pe Sorescu la FCSB! Cum a reacționat Becali când a auzit

Dinamo l-a propus pe Deian Sorescu la FCSB // FOTO: Cristi Preda
Dinamo l-a propus pe Deian Sorescu la FCSB // FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 13 iulie 2021 06:55 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 08:12

Dinamoviștii i l-au propus lui Gigi Becali pe căpitanul lor, Deian Sorescu (23 de ani), în schimbul căruia au cerut 500.000 de euro. Patronul FCSB-ului n-a fost interesat să-l achiziționeze pe internaționalul român.

Disperați să salveze clubul de la faliment, dinamoviștii au ajuns să ignore rivalitatea lor cu FCSB. 

Suporterii implicați în conducerea clubului i l-au propus lui Becali pe Deian Sorescu, căpitanul echipei și cel mai bun jucător în sezonul trecut, în care prestația fundașului dreapta a contat mult în salvarea de la retrogradare. 

Dinamo voia o jumătate de milion de euro pe Sorescu

Dinamo a cerut 500.000 de euro în schimbul jucătorului. Becali nu a fost atras de afacere, a refuzat să achite suma și nici măcar nu a negociat. 

Sorescu are 23 de ani și a jucat recent în echipa națională, a avut o evoluție bună într-un amical cu Anglia, pierdut de „tricolori" cu 0-1. Vârsta bună și progresul pe care l-a înregistrat nu-l fac ușor de vândut la un preț mare, din cauza rezultatelor slabe pe care le-a înregistrat echipa. 

Cu Sorescu pe teren, „câinii" au evitat retrogradarea la limită în două sezoane la rând. Din 2018, de când a trecut de la ASU Poli Timișoara la Dinamo, Deian nu a câștigat trofee, nu a participat în cupele europene, nici măcar în play-off nu a fost în vreun sezon, ceea ce pentru cluburile de afară nu reprezintă deloc o bună care de vizită. 

Dinamo face orice pentru a obține bani: „câinii” l-au propus pe Sorescu la FCSB! Cum a reacționat Becali când a auzit
Deian Sorescu a fost propus la FCSB de către Dinamo

Gigi Becali nu a mai ajutat-o pe Dinamo

Deian a fost folosit pe mai multe posturi la Dinamo: fundaș dreapta, extremă dreapta, stânga. La FCSB ar fi putut fi util doar ca apărător lateral, fiindcă pozițiile ofensive sunt acoperite cu fotbaliști tineri pe care Gigi îi apreciază cel mai mult: Moruțan, Octavian Popescu, Florinel Coman. 

Ilie Dumitrescu critică atitudinea jucătorilor lui Dinamo: „Începe campionatul, nu au oferte, ce speră? Să meargă la golf?”
dinamo
Ilie Dumitrescu critică atitudinea jucătorilor lui Dinamo: „Începe campionatul, nu au oferte, ce speră? Să meargă la golf?”

Fundași dreapta la FCSB sunt Haruț și Valentin Crețu, deci și în zona aceasta s-ar fi ajuns la inflație dacă ar mai fi fost achiziționat și Sorescu. Becali a refuzat să-l ia pe Deian și nu a mai contribuit la salvarea lui Dinamo.

Gigi transferase de curând 50.000 de euro în contul „câinilor", în afacerea în care FCSB l-a cumpărat pe Mario Lăcătuș, un junior considerat dintre cei mai talentați din Ștefan cel Mare. 

1.400.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

Dinamo l-a plătit pe Sorescu ca să-l blocheze

Dinamoviștii au tot pierdut jucători în vara aceasta. Neplătiți, străinii au rupt contractele și au deschis procese la FIFA. Românii aflați în aceeași situație au notificat și ei clubul, următorul pas ar fi să depună memorii în comisiile Federației și să încerce să devină liberi. 

Sorescu nu se încadrează la capitolul acesta, el a fost plătit tocmai ca să nu plece gratuit. Conducerea îl consideră pe Deian o sursă de venit importantă, nu-și permite să-l lase liber. 

Jucătorul a insistat și el că vrea să plece, inclusiv în declarațiile publice, și a făcut parte din grupul de fotbaliști care s-au plâns că DDB i-a mințit când le-a transmis că aveau să fie plătiți, iar apoi suporterii au forțat insolvența ca să-i lase pe jucători fără banii care li se cuveneau pentru lunile recente. 

VIDEO Andrei Radu, despre situația de la Dinamo: „Vă dați seama că e trist, nu am primit banii de 5 luni”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Dinamo poate pierde gratis încă un titular: „Urmează decizia comisiei”

Cornel Dinu dă de pământ cu proiectul DDB! „Aflu lucruri îngrozitoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
creeperno115
creeperno115  •  13 Iulie 2021, 22:51

Stire dezmintita de Radio Dinamo

demolarii
demolarii  •  13 Iulie 2021, 21:02

Strâmbe marca MM & Becali.....le dorim succes.......la popice....

zendhost
zendhost  •  13 Iulie 2021, 17:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close