FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDE

Fotbalistul care „i-a luat ochii” lui Dragomir, după primele 3 etape: „Are tehnică de 10 milioane de euro și plămâni de 20!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 12:26 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 13:07

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii 1, a vorbit despre Deian Sorescu (23 de ani) și l-a lăudat pe golgeterul acestui start de sezon.

Mijlocaș la bază, Sorescu este folosit la Dinamo ca fundaș dreapta și l-a impresionat pe Dumitru Dragomir prin evoluțiile sale.

Sorescu ar costa între 5 și 20 de milioane de euro. Are plămâni de 20 de milioane de euro, tehnică de 10 milioane și moral de competiție înaltă de 10 milioane de euro”, a spus Dumitru Dragomir la ProX.

Incredibil! Rotaru a spus TOT! Ce plan avea cu Andrei Vlad: „Luam 1,5 milioane de euro” + Becali a răspuns imediat: „Ce, credea că sunt prost?”
CSU CRAIOVA
Incredibil! Rotaru a spus TOT! Ce plan avea cu Andrei Vlad: „Luam 1,5 milioane de euro” + Becali a răspuns imediat: „Ce, credea că sunt prost?”

1.400.000 de euroe cota lui Sorescu, potrivit transfermarkt

5 goluriare Sorescu în trei etape din Liga 1

Deian Sorescu, dezamăgit de conducerea lui Dinamo

După ce a dat două goluri în Dinamo – Academia Clinceni 2-1, Sorescu a vorbit despre situația din club.

„Nu s-a rezolvat mai nimic. Sunt doar discuții și promisiuni că se vor rezolva. Unii jucători au primit restanțele, alții nu. Eu mă număr printre cei care nu le-au primit. Încă sunt probleme.

Nu știu. M-aș bucura să ajut clubul, dacă pot, cu o sumă destul de mare, dar voi vedea (n.r. un eventual transfer). Din câte observ, nu sunt o prioritate. Dar, în fotbal, orice jucător poate fi înlocuit. 

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp”, a spus Sorescu.

VIDEO Iuliu Mureșan, după a doua victorie a lui Dinamo în 3 etape: „Am trăit meciul ca atunci când eram la CFR Cluj”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Radu Naum le cere șefilor DDB să facă pasul în față: „Dacă nici de sub ruşinea asta nu ieşiţi, ne-am lămurit”

Ioan Becali face dezvăluiri despre fotbaliștii lui Dinamo: „Băieții jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
stargate
stargate  •  05 August 2021, 12:01

bun jucator poate cel mai bun din campionat

1202437626461300
Anton Gigi  •  05 August 2021, 06:46

chiar daca dl.dragomir o ia pe aratura cate odatacu declaratiile,aici are dreptate,sorescu este cel mai eficient fotbalist din liga 1 si nu ar fi normal sa plece,asta in cazul in care va avea oferte,sa plece pe mai putin de 5 milioane de euro.

paolo12
paolo12  •  05 August 2021, 05:50

mitica brutarie și-a pierdut demult mințile...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează