FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO What?! Deian Sorescu, declarație aiuritoare: „Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer pe Ronaldo” :D

Deian Sorescu (24 de ani), „extrema” lui Dinamo, a oferit o declarație confuză când a fost pus să răspundă la celebra întrebare: „Messi sau Ronaldo?”.
Deian Sorescu (24 de ani), „extrema” lui Dinamo, a oferit o declarație confuză când a fost pus să răspundă la celebra întrebare: „Messi sau Ronaldo?”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 19:00 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 19:04

Deian Sorescu (24 de ani), „extrema” lui Dinamo, a oferit o declarație confuză când a fost pus să răspundă la celebra întrebare: „Messi sau Ronaldo?”.

„Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer mai mult pe Ronaldo, pentru că muncește foarte mult și are alt stil”, a spus Sorescu.

  • momentul poate fi urmărit la minutul 00:25

Totul s-a petrecut în vlogul „Bogdan IBMFamily”, în care și-au făcut apariția mai mulți jucători importanți de-a lungul timpului, ca Budescu sau Andrei Ivan.

Și gazda videoclipului, Marius Bogdan, a fost surprinsă de răspunsul oferit de jucătorul lui Dinamo: „Mi s-a părut puțin ciudat, pentru că ai ales prima dată Messi, apoi ai spus Ronaldo”.

Visul meu este să joc în Italia, la Juventus
Deian Sorescu, extremă Dinamo

Deian Sorescu nu e mulțumit » Ce problemă a găsit în jocul lui Dinamo

Dinamo a învins-o pe Ripensia Timișoara, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României. Deian Sorescu vrea ca echipa lui să marcheze mai mult în viitor.

„În primul rând, m-am bucurat că m-am întors acasă, la Timișoara. A trecut mult timp de când n-am mai jucat pe acest stadion pe care am crescut.

Am venit foarte concentrați, aici, aveam nevoie de o victorie. Am venit aici cu moral, cu ambiție foarte mare. Niciun meci nu e ușor. A fost și un teren greu, dar n-avem scuze. Trebuie să învățăm să marcăm mai mult în viitor.

Sper să fim mai bine fizic, avem jucători care au confirmat în Liga 1, în străinătate, la națională”, a declarat Sorescu.

Dinamo, în „optimile” Cupei României după 1-0 cu Ripensia Timișoara

  • Emmanuel Ernest a ratat prima ocazie a partidei. Jucătorul din Liberia a trecut de Răzvan Popa, dar a finalizat modest (5). A urmat o șansă mare irosită de Moldoveanu - transversală (12)!
  • În continuare, Dinamo a dominat prima repriză. Itu n-a prins poarta cu o lovitură de cap de la 10 metri (30). A făcut-o însă Matei. Decisiv.
  • „Decarul” alb-roșilor a semnat singurul gol al întâlnirii: „cap de unde vine” din dreptul punctului cu var (36). 
  • Previzibil, timișorenii au forțat în partea secundă. ErnestVidrăsan și Coulibaly au pus pe rând în pericol poarta lui Eșanu, care a scăpat în cele din urmă fără gol primit.
  • Dinamo, dominată copios în repriza a doua de locul 12 din Liga 2, bifează totuși prima victorie după 6 eșecuri la rând în Liga 1 și merge mai departe în Cupa României.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului CSU Craiova - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo! Răspunsul „Fălcosului”: „Vin doar șeful lui”

S-a accidentat un titular de la Dinamo! Anunțul antrenorului: „Are o contuzie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
alexandruivan7
alexandruivan7  •  25 Septembrie 2021, 12:25

pe principiul “e destept dar nu prea”

sibelius
sibelius  •  25 Septembrie 2021, 09:25

Ai n-ai mingea tragi la poarta. Pe tik-tok.

paolo14
paolo14  •  25 Septembrie 2021, 07:50

Logica de caine ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close