FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo a anunțat despărțirea de Sorescu: „Nu ne rămâne decât să-i mulțumim pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu!”

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:43 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 12:30

După ce marți seară Iuliu Mureșan, administratoru special al lui Dinamo, a anunțat că s-a înțeles cu Rakow Czestochowa asupra transferului lui Deian Sorescu, azi alb-roșii au anunțat ofical despărțirea de golgeterul lor.

UPDATE 12:25 » Giovanni Becali: „Mai sunt mici detalii de pus la punct, dar ne-am înțeles”

Deian Sorescu și Giovanni Becali au plecat azi spre Polonia, iar impresarul a vorbit la aeroport despre transferul de la Dinamo.

„Dinamo și-a atins scopul. A luat aproape un milion, cu tot cu bonusuri, și are procente din viitorul transfer. Acum mergem să semnăm. Va face vizita medicală azi și după aceea mai sunt mici detalii de pus la punct. Noi am vorbit de salariul net, dar trebuie să vedem care sunt taxele acolo. Probabil impozitul e altul. Dar, în principiu, suntem de acord.

Hai să dăm uitării tot și totul să fie bine. Dinamo a luat mai mulți bani decât a crezut. Acum rămâne să se salveze”, a declarat Giovanni Becali la ProX.

Sorescu a plecat de la Dinamo

Deian Sorescu pleacă din „Ștefan cel Mare”, mijlocașul ajungând la Rakov, ocupanta locului 3 în Polonia.

Portretul noului portar de la Dinamo: „Are talie, poziționare bună și joc bun de picior” » „Câinii” pot prezenta azi alt goalkeeper
DINAMO
Portretul noului portar de la Dinamo: „Are talie, poziționare bună și joc bun de picior” » „Câinii” pot prezenta azi alt goalkeeper

„FC Dinamo București și KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocașului Deian Sorescu la clubul polonez, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan. 

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa noastră, în ambele competiții interne, Liga 1 și Cupa României, a marcat 29 de goluri și a adunat 26 de pase decisive. Raków Czestochowa ocupă locul 3 în prima ligă a campionatului din Polonia, la 6 puncte în urma liderului Lech Poznan. 

În numele tuturor dinamoviștilor, nu ne rămâne decât să-i mulțumim lui Deian Sorescu pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu!”, au notat cei de la Dinamo pe pagina oficială a clubului.

OFICIAL. Deian Sorescu la Raków Czestochowa FC Dinamo București și KS Raków Czestochowa au ajuns la un acord pentru...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 19 ianuarie 2022

Detaliile transferului lui Sorescu

Mureșan a dezvăluit detalii din transferul lui Deian Sorescu în Polonia, afirmând că Dinamo păstrează un procent important pentru principalul marcator al clubului.

„Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow, în Polonia. Suma este cam destul de aproape de ceea ce s-a vehiculat (n.r. aproximativ 600.000 de euro). Am avut mai multe oferte și am acceptat-o pe aceasta din Polonia. Aveam nevoie de bani la club, iar dacă ar fi ratat și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat Deian în continuare. 

Păstrăm și un procent dintr-un eventual viitor transfer, este vorba despre 15%. Știu că polonezii s-au înțeles și cu jucătorul. Nouă ne va lipsi, este clar. Dar mișcarea trebuia făcută”, a spus ieri Iuliu Mureșan la „Digi Sport Special”.

Citește alte știri din Liga 1:

Plecare surpriză de la Farul » Jucătorul a fost propus deja la Dinamo

Constantin Budescu, prezentat la FC Voluntari: „Vreau să ajut echipa cât pot de bine” » Motivul pentru care a ales să semneze cu ilfovenii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  19 Ianuarie 2022, 22:48

Foarte buna suma

petrov
petrov  •  19 Ianuarie 2022, 15:11
Postat de emil1986 pe 19 Ianuarie 2022, 14:35

Carevasazica, dupa creierasul tau minuscul, ati iesit din fomica?! :))

Mure!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Ianuarie 2022, 15:05

Ce minte Becali, Dinamo a luat 50.000e , cel putin asa sustine prostul randoom:))) si el zice de un milion cu bonusuri!:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează