FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Portretul noului portar de la Dinamo: „Are talie, poziționare bună și joc bun de picior” » „Câinii” pot prezenta azi alt goalkeeper

Thomas Chesneau
Thomas Chesneau

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 11:04 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 12:24

Dinamo încearcă să se întărească pe ultima sută de metri înaintea startului oficial în 2022, vineri seară în Trivale, cu FC Argeș. 

Astăzi, roș-albii negociază pentru a mai aduce un goalkeeper, pe Cristiano Figueiredo, 31 de ani, care trebuie să rezilieze cu CFR Cluj, apoi să ajungă la un numitor comun cu roș-albii.

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Acum am semnat actele”
DINAMO
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Acum am semnat actele”

Figueiredo ar fi numărul 1 din start la Dinamo

Portughezul a tratat și zilele trecute cu „câinii", el având 10.000 de euro/lună net în Gruia, însă acolo nu avea nicio șansă să apere, fiind considerat al treilea portar. 

Conform informațiilor GSP.ro, Cristiano tratează în prima parte a zilei cu Iuliu Mureșan și sunt șanse mari ca el să fie prezentat azi. Ceea ce l-ar plasa în postura de favorit pentru a fi portarul numărul 1 al dinamoviștilor în primăvară, în condițiile în care Plamen Iliev vrea neapărat să plece - deși revenirea la Ludogoreț Razgrad este imposibilă în acest moment! -, iar Mihai Eșanu și-a fracturat un deget și va absenta două luni.

2 partidea strâns Cristiano pentru CFR Cluj în actuala stagiun

Reclamă bună pentru Chesneau

În afara foarte tinerilor Ștefan Fara (20 de ani) și Eduard Chioveanu (20 de ani), fără niciun meci în Liga 1, Dinamo îl mai are pe Thomas Chesneau, 22 de ani, jucător crescut la PSG, adus marți de la Concordia Chiajna, formație de pe locul 4 în Liga 2. 

Francezul era, de asemenea, al 3-lea portar al ilfovenilor, stătea în umbra a doi tineri de 18 ani care erau folosiți și pentru regulile U21 și U19 de la nivelul eșalonului inferior. Totuși, noul dinamovist este lăudat de un fost dinamovist, apreciat, 

„Eroul de la Liberec" din 2009, Florin Matache, în prezent antrenorul cu portarii al Concordiei.

„Este un băiat care lucrează intens și care cred că va ajuta pe Dinamo. Are pregătirea din Franța, ceea ce înseamnă mult pentru fotbalul românesc. Depinde de el și de echipă să-l asimileze repede. Este un fotbalist cu calități. Fiecare portar, ca de altfel fiecare sportiv, are plusuri și minusuri. Prin mentalitatea lui și pregătire corespunzătoare, va oferi un plus «câinilor». 

Este un goalkeeper de talie, are o poziționare bună în poartă și un joc bun de picior", a declarat Matache pentru GSP.ro.

1 mecia apărat Chesneau în actuala ediție la Chiajna

Dinamo nu renunță la Iliev

Dinamoviștii nu au renunțat nici la ideea de a-l „readuce” pe Iliev la antrenamente și cu gândul la echipă. Bulgarul a transmis că este blocat mental din cauza anumitor evenimente și critici de la finalul lui 2021, însă oficialii clubului i-au transmis să facă bine să-și revină fiindcă nu va pleca gratis de la Dinamo! 

„Pentru noi, Iliev n-a plecat nicăieri, ar fi bine să nu ne pună la încercare”, este ultimul mesaj recepționat de Plamen. Astăzi, roș-albii au transmis o ofertă lui Cristiano, așteaptă răspuns, dar nu vor face licitație cu lusitanul.

VIDEO Reîncepe Liga 1: totul despre FC Argeș - Dinamo

Citește și: 

EXCLUSIV Încă o plecare la Dinamo » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + două transferuri prezentate de „câini”

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „Nu mai pot! Lăsați-mă să plec!" » De ce nu-i dă Mureșan drumul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close