FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ruben de la Barrera, aproape să semneze cu noua echipă chiar în ziua demiterii de la Viitorul

Ruben de la Barrera (35 de ani) a fost astăzi demis de la Viitorul. Managerul spaniol a aproape de a semna cu noua formație.
Ruben de la Barrera (35 de ani) a fost astăzi demis de la Viitorul. Managerul spaniol a aproape de a semna cu noua formație.

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 21:17 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 21:49

Ruben de la Barrera (35 de ani) a fost astăzi demis de la Viitorul. Însă nu pierde deloc timpul. Managerul spaniol a aproape de a semna cu noua formație. 

Ruben de la Barrera a rezistat doar 11 etape pe banca Viitorului. Înfrângerile consecutive cu Clinceni și Dinamo au fost decisive, dar antrenorul spaniol nu duce lipsă de oferte. Din informațiile Gazetei, Barrera a aproape să semneze cu Cordoba, echipă din al treilea eșalon al Spaniei.

Cordoba vrea să promoveze

Ruben de la Barrera a mai obținut o promovare în Segunda Division, alături de Cultural Leonesa. Misiunea în acest sezon nu ar fi imposibilă. După 6 etape, Cordoba ocupă locul 6 în grupa IV din a treia divizie. În lotul andaluzilor se află și doi fotbaliști trecuți prin Liga 1. E vorba de atacantul italian Federico Piovaccari și de extrema portugheză Thierry Moutinho.

4.750.000 de euroeste valoarea lotului celor de la Cordoba, conform transfermarkt.de

Citește și alte știri despre Viitorul: 

Dezvăluiri din „bucătăria” Viitorului, după demiterea lui Ruben de la Barerra » „Ne-a surprins pe toți! E deplasat” + „Totul a culminat cu ce s-a întâmplat cu Dinamo”

OFICIAL Viitorul s-a despărțit de Ruben de la Barrera! Anunțul dobrogenilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  01 Decembrie 2020, 08:26

Adica Contra degeaba dadea declaratiile alea- ca sa-l dea spaniolii afara?Noi credeam ca el deja a batut palma cu vreo echipa din Spania(esaloanele 2-3)ca sa se intoarca acasa!

2254271094823421
Michele Marinela  •  01 Decembrie 2020, 03:57

Extraordinara veste. Felictari! De la Viitorul in liga a 3-a din Spania, este o mare performanta. Sa ramaneti in contact cu el, ca poate o sa transfere si cativa jucatori de la Hagi. Cred ca v-ati grabit sa-l demiteti. In curand o sa vedeti ce antrenor ati pierdut. Sunteti chiar penibili cu vestile voastre. Aceasta informatie era suficienta doar pentru Gica hagi si Gica Popescu, artizanii unei mari afaceri!

22cea
22cea  •  01 Decembrie 2020, 01:27

Deci pe acolo e valoarea mamaligii 1 = Cordoba , liga a treia din Spania .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează