FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

OFICIAL Viitorul s-a despărțit de Ruben de la Barrera! Anunțul dobrogenilor

Ruben de la Barrera
Ruben de la Barrera

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 15:58 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 10:35

Viitorul, locul 7 în Liga 1 și eliminată din Cupa României încă din faza „16-imilor”, a anunțat despărțirea de antrenorul spaniol Ruben de la Barrera (35 de ani). 

Dobrogenii anunță că despărțirea de Ruben și de stafful său s-a produs de comun acord. Viitorul le-a mulțumit acestora pentru munca depusă în cele aproape 4 luni petrecute la Constanța și menționează, printr-un comunicat oficial, că va anunța în scurt timp componența noii bănci tehnice.

Parcurs slab pentru Viitorul sub Ruben de la Barrera

În urmă cu două zile, Viitorul a fost eliminată rușinos de Dinamo din Cupa României. „Câinii roșii” au câștigat fără drept de apel în faza „16-imilor”, scor 3-0.

Nici în campionat situația nu este roz pentru Viitorul. Dobrogenii ocupă locul 7 după 11 etape, cu 16 puncte obținute (4 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri). În ultima etapă, formația condusă de Ruben de la Barrera a suferit o înfrângere neașteptată, 0-1 cu Academica Clinceni.

Cel mai probabil, Ruben de la Barrera nu a fost în totalitate pe placul jucătorilor săi. După meciul cu Dinamo, Gabi Iancu, unul dintre liderii echipei și golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, și-a „înțepat” antrenorul.

„Trebuie să ne trezim, pentru în ritmul ăsta nu văd ceva ok pe viitor. Trebuie să ne găsim ritmul. Am făcut un meci slab cu Dinamo. Mi-e greu să vorbesc acum, aș da în antrenor și nu vreau să fac asta. Aș putea să vorbesc, dar mai bine îl las pe el”, a declarat Iancu.

VIDEO. Gică Popescu, după Academica Clinceni - Viitorul

Citește mai multe știri din Liga 1:

E oficial! Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj » Cine va conduce echipa până la numirea unui nou antrenor

Misterul din jurul lui Andrei Ivan » De ce nu mai joacă „aripa” de la CS U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
foxy
foxy  •  30 Noiembrie 2020, 23:51

Asta la vista!:)))

dakesis
dakesis  •  30 Noiembrie 2020, 19:01

Deci Hagi se 'pricepe' si la antrenori, nu numai la jucători! Citeam despre cum a stat el sa il studieze pe Ruben asta, a luat referinte, l-a mirosit, a stat cu el zi de zi vreo 2 luni sa ii faca instructajul, de ziceai ca sta copilu' pana la pensie la Ovidiu. Asa se pricepe ***... A investit luni de zile sa ii faca astuia instructajul si acum il da afara dupa 4 luni, de mult bine ce a ales...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  30 Noiembrie 2020, 18:55
Postat de Daniel Irimescu pe 30 Noiembrie 2020, 17:46

Pai voi ati castigat cu dinamo Prin arbitrul de casa Al c'est europeanului Gheorghe ! Noroc ça nu sunteti steaua bucuresti ca ma ofticam

Vezi că e dinamovist!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează