FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV A semnat! Universitatea Craiova bifează al doilea transfer al iernii

Denil Maldonado // FOTO: Imago
Denil Maldonado // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 12:20 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 13:26

Fundașul central Denil Maldonado (25 de ani) a semnat, luni, contractul cu Universitatea Craiova. Fotbalistul din Honduras urmează să fie prezentat de olteni în scurt timp.

CSU Craiova a rezolvat al doilea transfer al iernii. După fundașul dreapta Pyry Soiri, oltenii au bătut palma cu Denil Maldonado, care va veni sub formă de împrumut până la vară.

Imagini brutale surprinse de GSP în Antalya! Cum arată acum piciorul lui Dragoș Iancu, la aproape 4 luni de la teribila accidentare
HERMANNSTADT
Imagini brutale surprinse de GSP în Antalya! Cum arată acum piciorul lui Dragoș Iancu, la aproape 4 luni de la teribila accidentare

Denil Maldonado a semnat cu Universitatea Craiova

Sursele Gazetei Sporturilor anunță că fundașul a semnat azi înțelegerea cu echipa lui Ivaylo Petev, iar acesta se va alătura lotului în cel mai scurt timp.

Maldonado aparține de formația honduriană CD Motagua și vine la Craiova sub formă de împrumut pentru un sezon, pentru aproximativ 200.000 de euro, cu opțiune ulterioară de transfer definitiv. Dacă-l vor păstra, oltenii vor trebui să achite la vară în jur de 500.000 de euro.

Denil Maldonado a petrecut anul 2023 în SUA, la LAFC, echipă în tricoul căreia a jucat 25 de meciuri, a înscris un gol și a primit 7 cartonașe galbene.

Sâmbătă, el și-a luat adio de la formația din Los Angels: „Un an uimitor la această echipă, sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut aici. Mulțumesc”.

  • Maldonado este internațional hondurian, debutând pentru reprezentativa din America Centrală în septembrie 2019. El și-a reprezentat țara în 29 de rânduri, reușind să înscrie o dată, la 4-0 versus Cuba în octombrie 2023. 
  • El și-a început cariera în Honduras, la FC Motagua, ulterior tranferându-se în Mexic, la Pachuca. Apoi a evoluat în Chile la CD Everton, iar anul trecut s-a dus în SUA la Los Angeles FC.
  • Universitatea are alte 4 variante pentru pozițiile de fundaș central, pe Raul Silva, Juraj Badelj, Karlo Tomasec și Gjoko Zajkov, însă doar primul dintre aceștia a jucat un număr rezonabil de meciuri în acest sezon. 

VIDEO Nicușor Bancu: „Nu vreau să mai vorbesc de titlul, nu am avut evoluții constante”

Citește mai multe știri din Superligă:

Întâlnire de gradul ZERO în Turcia: imagini de senzație surprinse de reporterii GSP în Antalya

Frate, frate, dar fotbalul e pe bani! U Cluj îi dă lovitura lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
pittt
pittt  •  08 Ianuarie 2024, 22:28
Postat de Karkaleki pe 08 Ianuarie 2024, 21:07

Ideea erea ca poti sa te numesti si FC Barcelona Ciuperca. Daca joci ca FC Foraibaru Bailesti, tot valoare de FC Foraibaru Bailesti ai. Si suporteri, pe masura. Ai inteles, ma agent la politia locala? Sau sa-tz fac sh-un desen?

Lasă,nu mai și desena! Că dacă și desenezi la fel cum scrii, ne bagi de tot în ceață! Și nu mai face pe intelectualul, că nu te prinde!

nea_marin
nea_marin  •  08 Ianuarie 2024, 21:22
Postat de dansy pe 08 Ianuarie 2024, 17:05

Tu și Shakespeare?Dute băi și te culcă!

“Dute” :)))) ce papucar ponosit

Karkaleki
Karkaleki  •  08 Ianuarie 2024, 21:07
Postat de pittt pe 08 Ianuarie 2024, 16:51

Cănd citești ceva, încearcă să și înțelegi. În discuție era un trandafir, care chiar se numea așa, trandafir, și nu avea importanță dacă i-ai fi spus altfel, că tot aia era. La fel și Universitatea Craiova, chiar așa se numește, și nu are importanță dacă-i zici tu Craiolguța sau ce nume îi mai pune unul și altul, tot Universitatea Craiova e! După cum și Karkaleki al lui Caragiale e un ziarist servil. Nu știu despre ce ironie fină vorbești, că de înțeles de la numele ăsta se înțelege că ești un postac servil al lui Mititelu. Și la fel ca la treaba cu trandafirul, nu era nevoie să-ți pui numele lui, că oricum știau asta toți.

Ideea erea ca poti sa te numesti si FC Barcelona Ciuperca. Daca joci ca FC Foraibaru Bailesti, tot valoare de FC Foraibaru Bailesti ai. Si suporteri, pe masura. Ai inteles, ma agent la politia locala? Sau sa-tz fac sh-un desen?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează