FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Imagini brutale surprinse de GSP în Antalya! Cum arată acum piciorul lui Dragoș Iancu, la aproape 4 luni de la teribila accidentare

FOTO Ionuț Iordache (GSP) +14   FOTO
FOTO Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 12:01 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 13:54

Dragoș Iancu, mijlocașul lui Hermannstadt, a vorbit cu reporterii GSP prezenți în cantonamentul din Antalya, după înfrângerea sibienilor cu Winterthur, 2-4.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

În urmă cu 4 luni, Iancu suferea o fractură deschisă de peroneu, în timpul meciului Petrolul - Hermannstadt 0-0. Accidentarea extrem de gravă s-a produs după o intrare prin alunecare a lui Vali Țicu, căpitanul Petrolului, care a ispășit apoi 8 etape de suspendare. 

+10 FOTO

Dragoș a fost operat, apoi a început recuperarea în speranța că va reveni cât mai repede pe teren.

Iancu le-a declarat reporterilpor GSP că va face asta în februarie. Dragoș a avut un mesaj special pentru Dani Coman, dar și pentru cei de la FCSB, care l-au ajutat în procesul de recuperare.

Dragoș Iancu: „Revin în februarie pe teren”

„Mă simt foarte bine, așteptam să treacă zilele să ajung în Turcia. Nu mă bag la contacte, pot să alerg. Sper că pe la începutul, jumătatea lunii următoare (n.r. - februarie) să pot juca. Mie mi-a spus doctorul care m-a operat că în 3 luni aș putea să mă antrenez cu echipa, iar cam în 4 luni să revin pe teren. Eu am fost foarte optimist, asta cred că m-a ajutat foarte mult”.

Dragoș Iancu a comentat primul meci al lui Hermannstadt din cantonament, pierdut 2-4 în fața elvețienilor de la Winterthur: „Eu am alergat în timpul meciului colegilor, nu am apucat să văd prea bine ce s-a întâmplat. Sunt pe locul 6 în Elveția, e alt nivel. Familia m-a ajutat mult, Dani Coman în mod special. 

Dar și cei de la Steaua, FCSB, m-au ajutat mult. S-au ocupat de mine ca și cum aș fi unul de-ai lor. M-au ajutat mult să trec. Am mai vorbit cu Țicu, nu suntem cei mai buni prieteni, dar vorbim, nu țin ură”, a declarat Dragoș Iancu pentru GSP, în cantonamentul din Antalya.

VIDEO Dragoș Iancu, detalii despre accidentare: "Încă nu mă bag la jocuri cu contact, dar ușor, ușor sper să revin"

Citește și:

Întâlnire de gradul ZERO în Turcia: imagini de senzație surprinse de reporterii GSP în Antalya
ANTALYA
Întâlnire de gradul ZERO în Turcia: imagini de senzație surprinse de reporterii GSP în Antalya
De ce n-a jucat Daniel Paraschiv în primul amical al lui Hermannstadt + Două noutăți pentru Măldărășanu, inclusiv un internațional care a jucat în preliminarii!
HERMANNSTADT
De ce n-a jucat Daniel Paraschiv în primul amical al lui Hermannstadt + Două noutăți pentru Măldărășanu, inclusiv un internațional care a jucat în preliminarii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
soimiisibiu
soimiisibiu  •  08 Ianuarie 2024, 14:00

Va fi greu. Asa sa alergi singur e ușor. Când intri la competiție urmează teama lui de a pune piciorul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează