FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA 1-0

Denis Alibec a efectuat un RMN! A suferit o ruptură de menisc! Cât stă departe de teren

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 15:37

Denis Alibec a efectuat un RMN pentru a vedea cât de gravă e accidentarea suferită la meciul Gaz Metan-Astra, scor 1-0. Rezultatele au venit azi: ruptură de menisc și va sta departe de gazon 3 săptămâni.

Probleme serioase pentru atacantul de 28 de ani al giurgiuvenilor! Denis Alibec a ieșit cu ochii în lacrimi în minutul 61 al meciului cu Gaz Metan, după ce-a suferit o accidentare la genunchiul piciorului stâng. În minutul 57 al partidei, Alibec a fost atacat din lateral de Marian Pleașcă, fostul său coechipier de la FCSB. Atacantul a acuzat dureri puternice la genunchi și chiar dacă a vrut să continue partida, n-a mai reușit.  

Vârful Astrei va sta departe de gazon timp de trei săptămâni, apoi va intra în joc treptat, fiind obligat să aibă o recuperare exemplară pentru ca accidentarea să nu recidiveze.

„Alibec e un jucător exponenţial. Sper din suflet să nu fie ceva grav, a ieşit plângând. Ar fi o mare pierdere pentru noi şi mai mult sunt supărat pentru accidentarea lui. A avut dureri mari”
- Dan Alexa, antrenor Astra 

1.100.000 €este cota de piață pe care o are Alibec în acest moment, conform transfermarkt.de

2 goluria reușit Alibec în cele 5 meciuri jucate în acest sezon

Vezi și

GAZ METAN - ASTRA / VIDEO + FOTO Imaginile suferinței » Denis Alibec a plâns la ieșirea de pe teren, după ce s-a accidentat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
grid
grid  •  12 August 2019, 17:46

Ghinion. Tocmai când revenea în prim-plan fără să se mai manifeste aiurea. Un fotbalist foarte bun, care ar fi fost de excepție dacă și-ar fi stăpânit impulsurile. Dar să-i urăm numai bine. Încă mai are timp pentru fotbal.

reteleanu
reteleanu  •  12 August 2019, 16:33

naspa. BAI, DENIS (si nu numai tu), cand o sa intelegeti ca nu merita sa-ti bati joc de cariera de fotbalist si ca poti sa ai ghinionul s-o termini la 27 de ani?? jucati naibii si dati ce e mai bun din voi cand plezniti de sanatate, ca poate sa vina oricand una ca asta.

minell73
minell73  •  12 August 2019, 16:22

Cand te faulteaza unul cu numele pleasca, e nasol.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează