FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

MM Stoica, despre scandalul de la CFR Cluj cu Alibec: „Trebuie să îi știi «PIN-ul». Mi-a făcut și mie una”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat excluderea lui Denis Alibec din lotul CFR-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat excluderea lui Denis Alibec din lotul CFR-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 23:28 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 07:53

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat excluderea lui Denis Alibec din lotul CFR-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

  • Atacantul a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului cu Clinceni (2-0), fără să ceară permisiunea, nemulțumit că Dan Petrescu nu intenționează să îl trimită pe teren. 
  • Alibec nu s-a mai întors de la vestiare, iar scuza de la final nu a fost mulțumitoare pentru conducerea campioanei: „Am avut nevoie la baie”.
  • Exclus din lot de CFR, Alibec va primi cel probabil și o amendă pe măsură.

Când îl aduci pe Alibec, trebuie să știi că se pot ivi și episoade de acest gen. El nu e un băiat rău, e un băiat excepțional, dar e copilăros. Are gesturi de copil”, a declarat MM la TV Telekom Sport.

„Alibec dă randament pe contraatac, cum juca Șumudică la Astra. E un jucător puternic, de moral. Dacă îi știi «PIN-ul», îl câștigi! CFR joacă pe contraatac doar în Europa, nu și în Liga 1”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor, care a amintit un meci foarte bun făcut de atacant la FCSB, turul play-off-ului UCL cu Sporting, 0-0, din 2017:

„Excepțional a fost atunci! Am jucat defensiv și a profitat de contraatacuri. După joc, Mathieu, cel care l-a ținut, a venit în vestiar la noi să-l caute pe Alibec și să-i dea tricoul, pentru că l-a făcut praf Denis!”.

MM Stoica a amintit și de conflictul cu Alibec de la FCSB

„N-ar fi trebuit să trecem peste acel episod, care a fost mai dur decât ce s-a întâmplat acum la CFR. A fost o greșeală a noastră”, a spus Stoica, în această seară. 

Managerul s-a referit la meciul Viitorul - FCSB 1-0 din septembrie 2017. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, directorul sportiv Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: „Coboară, bă, să iei mingea!”.

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: „Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.

După meci, cei doi au avut un dialog dur pe WhatsApp, pe care jurnaliștii Gazetei Sporturilor l-au prezentat în exclusivitate la acel moment

Becali a trecut atunci peste ieșirea atacantului. O greșeală, în opinia lui MM.

Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Cum să NU vezi așa ceva?! Penalty evident refuzat de Colțescu în Cupa României: „Am fost făcut knockout!”

Ionuț Chirilă îl jignește pe Cornel Dinu: „Mumie îmbălsămată!” » Reacție dură, după ce „Procurorul” l-a numit „bufon al fotbalului”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  01 Decembrie 2021, 14:09
Postat de kikostel pe 01 Decembrie 2021, 01:32

GSP chiar nu pricepe că MM nu poate fi manager general câtă vreme nu are nicio putere de decizie? E așa de greu să spui în articole MM Stoica, salariat la FCSB?! Sau ochiul credincios al lui Becali în vestiarul FCSB. Sau cum vreți voi, dar nu minciuna cu managerul general...

*** “***”, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kikostel
kikostel  •  01 Decembrie 2021, 13:14
Postat de calinescu_ pe 01 Decembrie 2021, 09:40

Din pacate acesti baieti nascuti talente nu vor confirma niciodata pentru ca nu au avut profesori competenti. Majoritatea au fost educati de indivizi NEEDUCATI ca Hagi , Gigi . MM sau Sumudica !!

Ești foarte amabil cu MM! Ceilalți trei amintiți chiar au influențat cariere. Dar MM, săracul, ce influență crezi că pot avea postările sale de pe fakebook? Și chiar dacă mai toarnă chestii de pe la antrenamente, decizia e doar a lui Gigi.

sibelius
sibelius  •  01 Decembrie 2021, 11:18
Postat de nebraska_filipineza pe 01 Decembrie 2021, 09:19

meme - general manager la fcsb ? termenul corect este 'animatoare', nimeni la fcsb n-are drept de decizie

Spre deosebire de Dinamo, de exemplu, unde toata lumea are drept de decizie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează