FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-2

ASTRA - CFR CLUJ 2-2 // După FCSB și CFR, Alibec o amenință și pe Craiova: „Toți vor zice că ne-am dat la o parte dacă pierdem” + „Nu pot juca la o echipă fără obiective”

Denis Alibec a marcat golul egalizator în Astra - CFR 2-2 // foto: Raed Krishan +10   FOTO
Denis Alibec a marcat golul egalizator în Astra - CFR 2-2 // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 21:42 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 22:28

Denis Alibec (29 de ani) a vorbit la finalul partidei Astra - CFR Cluj, scor 2-2, meci în care a reușit să marcheze golul egalizator.

Denis a explicat care rămâne motivația fotbaliștilor lui Astra, în condițiile în care giurgiuvenii nu vor putea evolua în cupele europene în sezonul viitor. După ce a marcat 3 goluri în victoria cu FCSB și egalul cu CFR Cluj, vârful i-a pus gând rău și Craiovei.

„Dacă pierdem cu una dintre candidatele la titlu, după vor zice alții că ne-am dat la o parte. Așa jucăm cu toți de la egal la egal. Eu cred că noi jucăm destul de bine”, a spus Alibec, la Look Sport.

Denis Alibec: „Nu pot sta la o echipă care nu are obiective”

Alibec și-a atacat propria echipă, declarând că vrea să plece la finalul sezonului! Atacantul își dorește să joace în cupele europene și subliniază faptul că banii vin abia pe locul doi în ceea ce privește prioritățile sale.

„Eu îmi doresc să plec, nu pot sta la o echipă care nu are obiective. Nu am nicio ofertă concretă, dar mai e timp, sper că vor veni. Vreau stabilitate și să joc în cupele europene. Dacă mergeam după bani, eram de mult timp în China sau mai știu eu unde”, a dezvăluit Denis.  

Cred că este o bătaie de joc ce se întâmplă în play-out, să joci la ora 13, dar asta este. Și țânțarii sunt groaznici, cred că am mâncat vreo 10 - Denis Alibec

Astra - CFR Cluj 2-2

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:

CLINCENI - DINAMO 1-3. Ilie Poenaru: „Băieții mi-au zis la pauză «Mister, îi batem rău de tot»”

O nouă gafă marca Gigi Becali? FCSB, acuzată că a îndepărtat un fotbalist de mare viitor: „Unii de acolo au considerat că trebuie dat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1900144626740004
Zi Bobby  •  05 Iulie 2020, 22:49

Alibec,un talent urias , a avut ghinionul sa joace la echipe care nu l-au inteles.Sumudica a fost singurul care l-a lasat sa se exprime.Cu un afon ca Dica si un "expert" ca Gigi n-a avut nicio sansa.Cu Niculae ,care pierde puncte pt datorii neplatite,iarasi n-a avut ce face.Pacat.Un fel de Sanmartean,adica un mare talent dar fara noroc...

samertx
samertx  •  05 Iulie 2020, 22:45
Postat de Traian Pavelescu pe 05 Iulie 2020, 22:32

Alibleg a fost la o echipa cu obiective la Steaua și s-a făcut de ras, la fel ca la Inter și pe unde a mai încălzit banca in exterior! La Steaua a fost o gluma de fotbalist deși a fost jucat permanent, când nu merita pt ca sarea mingea din el! Nu e in stare de performanta ! Cine sa mai ia un neica-nimeni la 30 de ani!

Obiectivelor antrenorului Gigi Becali niciun fotbalist nu va face față, e pierdut. Alibeg este fotbalist, unul cu ștaif dacă are cine să-l pună în valoare, să-l încurajeze. Prea bun pentru echipa de genii creată acum de Becali.

prazburg1948
prazburg1948  •  05 Iulie 2020, 22:36
Postat de Traian Pavelescu pe 05 Iulie 2020, 22:32

Alibleg a fost la o echipa cu obiective la Steaua și s-a făcut de ras, la fel ca la Inter și pe unde a mai încălzit banca in exterior! La Steaua a fost o gluma de fotbalist deși a fost jucat permanent, când nu merita pt ca sarea mingea din el! Nu e in stare de performanta ! Cine sa mai ia un neica-nimeni la 30 de ani!

V-a inchis gura dupa meciul direct.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează