FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO 1-3

CLINCENI - DINAMO 1-3. Ilie Poenaru: „Băieții mi-au zis la pauză «Mister, îi batem rău de tot»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 19:17 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 21:38

Academica Clinceni a pierdut cu Dinamo, scor 1-3. Ilie Poenaru (43 de ani) crede că formația lui ar fi meritat să câștige astăzi. 

Vezi AICI clasamentul din play-out

„Realitatea a fost alta astăzi. Poate sunt lipsit de modestie, dar am dominat în totalitate meciul. Au condus cu 1-0 dintr-un penalty scos de Fabbrini, dintr-o neglijență a lui Gabi Matei, deși stabilisem să facem dublaj acolo. A doua repriză, jocul a fost la discreția noastră, ne-au prins și ei pe contre. Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână, atât tehnic, cât și tactic și fizic. 

Singura bucurie e că echipa a jucat. Sunt mulțumit de atitudinea lor, dar trebuie să îndepărtăm aceste greșeli. Elevii mei nu au fost relaxați. Știau că dacă batem Dinamo facem un pas important spre salvare. Ei au simțit și pe teren, mi-au spus la pauză «Mister, îi batem rău de tot, ei nu pot»”, a declarat Ilie Poenaru la Look Sport. 

Cei mai buni jucători ai mei, care nu ratează niciodată la antrenamente, au ratat două penalty-uri. Asta te costă. Probabil Straton a fost într-o zi foarte bună, a demonstrat și meciul trecut că e un portar foarte bun. Nu știu dacă a fost inspirație sau altceva

Nicio echipă nu e salvată, în afara Viitorului. Ei sunt cei mai buni, practică cel mai frumos joc, nu doar din play-out, ci din întreg campionatul
- Ilie Poenaru, antrenor Clinceni

FOTO. Cele mai tari imagini din Clinceni - Dinamo 1-3

+23 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Clinceni: 

Vi-l amintiți pe puștiul despre care Becali spunea că „a adus calificarea cu Ajax”? A debutat în Liga 1

Adrian Mihalcea, surprinde: „Nu mă uit pe clasament, nu știu pe ce loc suntem! Suntem niște proști” + de ce l-a umilit pe puștiul Borcea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
117160982529853
Mihai Nistor  •  06 Iulie 2020, 11:57

Ce ai dracu mai suntem. Numai moralisti pe aici. Daca slugadam a aparat 4 a fost blat,este? De ce nu spuneti de iasi-sepsi nimic? Chiar cascadorii rasului. Dar deh...gigistii nu au in cap altceva. Daca sunt obisnuiti cu omeniile. Viitorul baga rezervele intr.un meci si titularii in cel de.al doilea. A odihnit titularii 2 zile:))))))). Multa vrajeala proasta si un campionat de ***. Mai bn s.ar desfiinta. Suntem praf si pulbere. Banu' conteaza. Atat. Vorba ciobanului fariseu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flojo
flojo  •  06 Iulie 2020, 07:25
Postat de Radulescu Horatiu pe 06 Iulie 2020, 06:23

Flocea,chiar negi orice evidență?!Floccc mic și penibil,ai puterea de a recunoaște că ăsta a fost un blat ordinar! Se pare că vor retrograda Chindia și Iașiul,iar această mizerie din Ștefan cel Mare se salvează.

Eşti doar *** cu ochi, penibilule! Ce drc de evidenţă ai văzut tu? Două penalty-uri apărate? Şi vezi că toată lumea ştie că *** e fc fcsb! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  06 Iulie 2020, 06:36

Pcr = antiglobalizare deci nema virusi

Vezi toate comentariile (26)
Comentează