FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

FOTO Denis Alibec plângea după golul care a declanșat nebunia la Ovidiu, în timp ce Gică Hagi a avut o reacție surprinzătoare la final

Denis Alibec, în lacrimi după golul trei  / Captură Prima Sporty +38   FOTO
Denis Alibec, în lacrimi după golul trei / Captură Prima Sporty

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 22:46 / Actualizat luni, 22 mai 2023 02:26

Denis Alibec, marele absent al derby-ului de titlu dintre Farul și FCSB 3-2, a urmărit cu sufletul la gură partida care a adus titlul la malul mării. Tensionat înainte de meci, gânditor la pauză, pe tunel, vedeta „marinarilor” era în lacrimi după golul marcat pe final de Louis Munteanu. După fluierul final, surprinzătoare a fost reacția antrenorului Gică Hagi. 

La scurt timp după golul trei al „marinarilor”, camerele TV s-au concentrat pe explozia de bucurie declanșată în tribunele micuței arene din Ovidiu. Printre suporterii aflați în extaz se afla și Denis Alibec, suspendat după gestul nesportiv din meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul era  în picioare, sărbătorind golul colegilor săi, în timp ce ochii îi erau inundați de lacrimi. 

Denis Alibec plângea după golul care a declanșat nebunia la Ovidiu, în timp ce Gică Hagi a avut o reacție surprinzătoare la final
Denis Alibec, în lacrimi după golul trei / Captură Prima Sport

Înainte de meci, reporterii GSP îl surprinseseră pe Denis Alibec în momentul în care și-a făcut apariția la stadion. Elegant, la costum, vedeta „marinarilor” a venit pe tunel pentru a-și încuraja coechipierii. Acolo, și-a găsit timp și pentru a se fotografia cu fanii săi de toate vârstele. 

Surprinzător: cum a reacționat Gică Hagi după Farul - FCSB 3-2

Imediat după fluierul final, Alibec a ieșit din nou în evidență. De această dată pentru că a mers la antrenorul Gică Hagi, pe care l-a luat în brațe și l-a ridicat în aer. 

Denis Alibec plângea după golul care a declanșat nebunia la Ovidiu, în timp ce Gică Hagi a avut o reacție surprinzătoare la final
Alibec l-a luat în brațe pe Gică Hagi

Surprinzătoare a fost reacția „Regelui” la final de meci. Hagi nu părea euforic, a pășit pentru scurt timp pe gazon, apoi s-a întors către fani, pe care i-a aplaudat, iar în cele din urmă a intrat grăbit pe tunelul către vestiare. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Eroarea lui Târnovanu a readus-o în joc pe Farul! Portarul celor de la FCSB și-a mușcat din tricou de ciudă

FOTO Nu s-a văzut la TV » 5 momente surprinse înainte de Farul - FCSB: fotbalistul venit în cârje la interviuri

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
tristan
tristan  •  22 Mai 2023, 10:37

Is satul de Alibec ..nu a facut nicio branza pe afara...Poate da 200 de goluri in Romaniei ,daca nici in camponatul Turciei nu te descurci, atuncide despre ce vorbim.Nu mai avem ce sa descoperim la Alihttps://www.gsp.ro/bec.

RobertPR
RobertPR  •  22 Mai 2023, 00:12

Voi va pierdeti vremea uitandu-va la meciuri, altii numara banii din 2 pauza 1 final. Super treaba.

RobertPR
RobertPR  •  22 Mai 2023, 00:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează