FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Denis Alibec, ca și plecat de la CFR după noul transfer al campioanei!

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de , - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 07:52 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 08:02

Campioana l-a achiziționat pe Dugandzici. Nedorit de Petrescu, Alibec ar trebui să plece, doar că e greu de trimis înapoi în Turcia.

CFR l-a adus și pe Marko Dugandzici, de la FC Soci, și a adunat prea mulți atacanți buni în lot. Mai există alt croat, Debeljuh, a mai venit și Sergiu Buș și mai e Alibec. Denis are, dintre toți, postul cel mai șubred, de când l-a enervat pe Dan Petrescu în timpul unui meci cu Clinceni. 

CFR Cluj pleacă în cantonament în Spania » Campioana va susține trei partide amicale
CFR CLUJ
CFR Cluj pleacă în cantonament în Spania » Campioana va susține trei partide amicale

Nervos că nu fusese titular și nu intrase pe teren nici după pauză, Alibec a plecat de pe bancă în timpul partidei. Petrescu l-a exclus din lot, după care l-a reprimit în antrenamente. În ultima etapă din 2021, în victoria cu 1-0 cu FC Argeș, Denis a prins pe teren doar ultimele 4 minute.

Ar fi convenabil și pentru el, și pentru club să găsească o cale pentru o despărțire urgentă, doar că situația e complicată de datele financiare. Alibec câștigă la CFR 370.000 de euro în cele 11 luni pentru care a fost împrumutat de Kayserispor. 

12meciuri și două goluri a adunat Alibec în campionat pentru CFR

Nicio formație din România nu ar putea prelua împrumutul și nu și-ar asuma achitarea unui asemenea salariu, cel mai mare din tot campionatul. Salariul lunar al lui Denis e de 20.000 de euro, dar el mai beneficiază pe perioada împrumutului de niște bonusuri necondiționate de performanțe. 

A încasat deja 90.000 de euro și ar trebui să mai primească 60.000 de euro pe parcursul acestei luni. Kayserispor l-a împrumutat la Cluj fiindcă turcii erau dezamăgiți de randamentul său și de accidentările dese pe care le suferea, deci nici fostul club al lui Șumudică n-ar fi încântat să-l readucă și să preia, în locul CFR-ului, plățile către un fotbalist care n-a confirmat în ultimul an nici în Super Liga turcă, nici în Liga 1 românească.

18meciuri a jucat Dugandzici la Botoșani, toate ca titular. A marcat 10 goluri. La Soci a fost utilizat tot de 18 ori, însă numai de 5 ori ca titular

1singur meci a fost integralist Marko în Rusia, în care a și marcat singurul gol, la 2-1 în deplasare cu Ahmat Groznîi

Video Sergiu Buș, primul interviu de la revenirea în Gruia: „M-am întors acasă, am un sentiment aparte pentru CFR Cluj!”

Citește alte știri din Liga 1:

CFR Cluj pleacă în cantonament în Spania » Campioana va susține trei partide amicale

Continuă mutările la FCU Craiova » Adrian Mititelu a mai dat afară un fotbalist

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  05 Ianuarie 2022, 11:55

Care comenta ca nu are CFR bani pentru transferuri si bate falimentul la usa? Uite ca tocmai au platit 500.000 euro pentru Marko Dugandzici...urmeaza Edjouma de la Botosani..

paolo16
paolo16  •  05 Ianuarie 2022, 11:41

Are de luat 60k, adică este neplătit de 3 luni...Halal campioana!

tristan
tristan  •  05 Ianuarie 2022, 10:50

Talentat dar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează