FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Denis Alibec nu iartă! Replică acidă pentru Gigi Becali: „Îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste!”

Gigi Becali, atacat dur de Denis Alibec
Gigi Becali, atacat dur de Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 16:32 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 19:11

Denis Alibec (29 de ani) a lansat un atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali, fostul său patron din perioada petrecută la FCSB.

Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri pe Alibec. L-a numit delăsător, l-a acuzat că strică atmosfera în vestiar, iar atacantul i-a răspuns de fiecare dată pe teren. Așa a fost cazul și în cea mai recentă etapă din play-out, când Denis a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă în victoria obținută de Astra, scor 3-2. 

Denis Alibec: „Va lua titlul peste 10 ani cu astfel de jucători”

„Își dă cu părerea despre fiecare jucător din Liga 1, nimeni nu îi spune nimic. Așa este el și nu mă interesează ce spune. Nu făceam nimic la antrenament... Probabil îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste. Dacă îi plac jucătorii de genul ăsta… atunci va lua titlul peste 10 ani. Mi-a plăcut că Adi Popa a zis ce s-a întâmplat și ar trebui ca cineva să ia măsuri. Am trecut prin multe la FCSB. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, dar grea pe final”, a declarat Denis Alibec conform Prosport.

Am fost ambiționat de vorbele lor, de ce vorbeau în teren. La pauză am zis să le arătăm că nu degeaba i-am bătut de două ori. La 2-0 au început să zică că ne dau multe și le-am arătat noi ole-uri. Sunt talentați, dar dacă valorau 10-15 milioane puteau pleca până în momentul acesta
- Denis Alibec, atacant Astra 

VIDEO / FCSB și FC Botoșani luptă pentru locul de Europa League

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Marius Croitoru visează s-o ducă pe Botoșani în Europa: „Vreau să bat Steaua, dar vreau să o fac jucând fotbal”

Bogdan Vintilă: "Teamă n-are de ce să-mi fie, eu îmi fac meseria! Îmi fac planuri de viitor la această echipă"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
loko1
loko1  •  05 Iulie 2020, 07:25
Postat de cristoforo pe 03 Iulie 2020, 18:47

Bravo Alibec. Bine că i-ai încins pe gigei. Respect Adi Popa, Planic, Gnohere!

Paule tot gigist ai rămas !

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  03 Iulie 2020, 22:40

De ce nu au spus nimic când sugeau ciorapii lui Becali???Se trezesc acum să comenteze?? După război, mulți viteji se arată!!!Vai de capul lor,păi Duganzic ăla a venit de șase luni și în 20 de meciuri a marcat cât ăștia trei la un loc ...Alibec uită că fix bizonul viselor a fost trimis la plimbare pe banca de rezerve,deși nu juca nimic????....Doamne ajută să se care Becali,să vândă tot și să nu mai cumpere nimic de la nimeni,să văd și eu cam câte echipe vor supraviețui și să vă văd și pe voi ,toți experți ce și pe ce bani o să mai comentați....

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  03 Iulie 2020, 21:35

Alibec e pro gamer la meciurilr cu efsiesbi

Vezi toate comentariile (33)
Comentează