FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapid și Sepsi luptă pentru semnătura fundașului de la CFR Cluj

Denis Ciobotariu, al treilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images
Denis Ciobotariu, al treilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2022 12:40 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 15:46

Denis Ciobotariu (24 de ani), fundaș central care aparține de CFR Cluj, este dorit de Sepsi OSK și Rapid, două dintre echipele cu pretenții de play-off din Liga 1. Mai aproape de a-i obține semnătura este formația din Sfântu Gheorghe.

După o jumătate de an petrecută sub formă de împrumut la FC Voluntari, Denis Ciobotariu a revenit la CFR Cluj, club de care este legat contractual până în 2024.

Șansele ca fundașul central să evolueze în tricoul vișiniu sunt, însă, mici. CFR Cluj vrea să facă „curățenie” în lot înaintea noului sezon, iar printre jucătorii dispensabili se numără și fiul lui Liviu Ciobotariu.

Ce l-a șocat pe Edi Iordănescu înainte de meci: „Ne-am blocat cu toții! Mi-a căzut cerul în cap. Finlandezii se uitau cu stupoare”
ROMÂNIA - FINLANDA 1-0
Ce l-a șocat pe Edi Iordănescu înainte de meci: „Ne-am blocat cu toții! Mi-a căzut cerul în cap. Finlandezii se uitau cu stupoare”

Denis Ciobotariu, aproape de Sepsi OSK. E dorit și de Rapid

Denis este disputat de două dintre echipele cu pretenții din Liga 1, Rapid și Sepsi OSK. Formația din Sf. Gheorghe se află în pole-position pentru semnătura fundașului, conform informațiilor ProSport confirmate și de surse autorizate GSP.ro.

E posibil ca cele două părți să bată palma curând, iar Ciobotariu să fie prezentat drept jucător al lui Sepsi OSK încă de luni.

Denis Ciobotariu a fost cumpărat de CFR Cluj în ianuarie 2020 de la Dinamo, în schimbul a 150.000 de euro. Nu s-a impus în formația de start a campioanei, pentru care a adunat doar 24 de meciuri, și a fost împrumutat la FC Voluntari în ianuarie 2022.

La echipa din Ilfov a adunat 16 apariții, cea mai mare parte dintre acestea pe poziția de fundaș dreapta, deși la origine este stoper.

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Voluntari aduce doi fotbaliști din Liga 1 și cedează un titular la CFR Cluj!

Anamaria Prodan, în război cu toată lumea: „El era un copil la care nu se uita nimeni” + A deschis procese cu alți 3 jucători!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
balderis
balderis  •  12 Iunie 2022, 16:26
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 12 Iunie 2022, 15:23

slab jucator !!!

Vulpea cînd n-ajunge la struguri .....!

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  12 Iunie 2022, 15:23

slab jucator !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează