FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid e aproape de transferul unui internațional român » Edi Iordănescu i l-a recomandat lui Mutu

Denis Drăguș, cu numărul 7 // foto: GSP
Denis Drăguș, cu numărul 7 // foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 17:51 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 18:04

De când a venit la națională, Edward Iordănescu a încercat mereu să ajute internaționalii care nu prind echipa de club, recomandându-i în Superligă, ultimul exemplu fiind Denis Drăguș (23 de ani), aproape să ajungă la Rapid.

Fără probleme financiare, ba chiar cu un buget cu 50% mai stufos decât în precedentul sezon, după cum anunță acționarii Victor Angelescu și Dan Șucu, Rapidul se pregătește să intre în lupta de la titlu în sezonul viitor. 

Iar rezultatele din play-off au demosntrat clar că echipa are nevoie de întăriri serioase. În special la mijloc și în atac, unde, cu excepția lui Duganzdic, liderul golgeterilor, cu 20 de reușite, ceilalți au rămas datori. Primul puncheur după croat este Antonio Serfer, cu numai 6 goluri, care nu a marcat însă deloc în play-off.

Anunț de ultimă oră în play-off-ul din Liga 2: Unirea Dej n-a luat licența pentru Superliga
PLAY-OFF
Anunț de ultimă oră în play-off-ul din Liga 2: Unirea Dej n-a luat licența pentru Superliga

Denis Drăguș, pe lista lui Rapid

Rapid e pe mai multe piste, încercând să- i aducă, printre alții, pe mijlocașul Cătălin Cîrjan (20 ani), care joacă pentru echipa U23 a celor de la Arsenal, pe stoperul Yuri Matias (28 ani), de la CFR Cluj, dar și pe Denis Drăguș, jucătorul lui Standard Liege, dar care a fost împrumutat în iarnă la Genoa. 

În cazul său, nici revenirea la belgieni, în vară, nu ar însemna că va juca mai mult.

Recomandat de Edi Iordănescu

Surse din lumea fotbalului susțin că ultimul le-a fost recomandat chiar de selecționerul Edward Iordănescu. „Edi a încercat mereu, de când a preluat naționala, să-i ajute pe internaționali români care au probleme la cluburile din străinătate. I-a mai recomandat pe la echipele mai puternice din Superligă. 

Așa a fost cu Adi Rus și cu Florin Niță, care au fost foarte aproape să ajungă la CFR, tot la sugestia selecționerului. Vrea să aibă posibilitatea să joace, să aibă și el mai multe opțiuni când e vorba de selecție”, susțin respectivele surse.

Denis Drăguș a jucat doar 26 de minute în ultimele două luni

Drăguș este oricum și pe placul giuleștenilor, chiar dacă a avut o ultimă jumătate de sezon groaznică. La Genoa, care a promovat în Serie A, a jucat numai 26 de minute, într-un meci, în ultimele 9 runde.

Drăguș impresionase la acțiunea din noiembrie a naționalei, când a înscris câte o dată cu Slovenia și cu Moldova. În martie însă, după ce a trecut la Genoa, unde nu juca, a pierdut lotul „tricolorilor”.

62de minute, în 5 apariții, din ultimele 16 etape a adunat Denios Drăguș la Genoa în acest sezon, în Serie B

VIDEO. Totul despre Rapid - CSU Craiova:

Citește și: 

Rapid a făcut primul transfer al verii! Internațional român a fost prezentat + Prima reacție a jucătorului

Invazie roș-albastră la Ovidiu! Aproape 300 de fani ai FCSB în stadion, peste 1.500 în afara arenei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Mai 2023, 23:27

Domnule Margarit, dacă Rapidul are un buget stufos ,trebuie sa înțelegem ca fcsb are un buget br@n2os ?

balderis
balderis  •  19 Mai 2023, 21:24
Postat de dr.jivago pe 19 Mai 2023, 19:49

Am starnit o usoara rumoare printre unii, care daca scriu mai mult de doua propozitii incep sa transpire..Luati cu apa baieti! Tu @ ellyahu pe langa apa,ar trebui sa iei in mod special si un manual de gramatica... Cat despre ceilalti nimic, sunt doar personaje din dosu' Garii.. unde adevarul doare!

Ce rumoare băi loază !? Cine bagă în seamă un papiț ca tine ? Nu ești decît un 10-0 , care a fost înființat direct în div A !

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  19 Mai 2023, 21:21
Postat de dr.jivago pe 19 Mai 2023, 19:05

Rapid , echipa cotonogarilor etalon , a ajuns un fel de debara unde-si arunca Suncu mobilierul uzat, defect si plin de carii... Pusi pe smardoiala doar daca aud de numele Steaua , ortopezii care dezmembreaza vor ramane si fara Mutu! Nu -l dau afara, ci pleaca el singur.. Ce sa faci la o echipa habauca care are bucurii doar cand face Steaua un egal...:))

Dragos *** nibil ca de obicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează