FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

EXCLUSIV Invazie roș-albastră la Ovidiu! Aproape 300 de fani ai FCSB în stadion, peste 1.500 în afara arenei

FCSB este echipa cu cea mai bună medie de spectatori în acest sezon
FCSB este echipa cu cea mai bună medie de spectatori în acest sezon

Articol de , - Publicat vineri, 19 mai 2023 15:02 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 16:10

Fanii echipei FCSB iau cu asalt micuța arenă din Ovidiu, acolo unde roș-albaștrii își joacă ultima șansă de a câștiga titlul de campioană după o pauză de 8 ani. Echipa lui Elias Charalambous e obligată să câștige pentru a depăși Farul în clasament, iar pentru asta are parte de o susținere peste măsură. 

Deși în stadion vor intra doar 250 de suporteri veniți de la București, în afara arenei vor mai fi în jur de 1.500 de fani ai FCSB-ului. Aceștia vor cânta din spatele peluzei oaspete, pe câmp. Mulți dintre ei și-au anunțat prezența la Ovidiu deși sunt convinși că nu vor avea bilet pentru a intra la meci. 

Farul s-a ferit de un stadion plin cu fani FCSB 

Clubul Farul nu a vândut bilete pentru acest meci. Constănțenii au luat această decizie din două motive. În primul rând, Farul se teme că fanii FCSB vor cumpăra mai multe bilete decât cele prevăzute pentru galeria oaspeților. În plus, există o cerere foarte mare din partea unor persoane foarte importante din Constanța și nu numai.

Astfel, la meci vor putea asista cei 2.000 de fani ai Farului care au abonamente, plus 250 de suporteri FCSB, club care va beneficia și de invitații pentru oficiali. Restul de aproximativ 2.000 de locuri vor fi oferite de Farul sub formă de invitații pentru persoanele apropiate de club. Plus cei peste 1.500 de suporteri veniți să stea în afara stadionului. 

S-a întâmplat și la Sfântu Gheorghe 

Nu e prima dată când FCSB aduce în deplasare mai mulți suporteri decât numărul de bilete pe care îl are. Ce-i drept, de această dată fanii o fac în cunoștință de cauză, fiind convinși că nu vor putea intra în stadion. FCSB, ca și Rapid, a deplasat la Sfântu Gheorghe mai mulți suporteri decât numărul de bilete primite din partea organizatorilor. 

Și atunci aceștia au rămas în afara arenei, de unde au acompaniat cântecele ultrașilor intrați în stadion. 

Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede.

- Gică Popescu

Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion.

- Gică Popescu

Citește mai multe știri despre Farul - FCSB:

Ilie Dumitrescu pariază pe Hagi și o avertizează pe FCSB: „E prea puternic! Nu are emoții, transmite doar forță”

Generația de Aur e alături de Hagi în lupta cu FCSB pentru titlu: „Farul e echipa mai bună, iar Gică e un exemplu”

Eric de Oliveira n-are emoții pentru „finala” cu FCSB: „Sunt sigur că vom ieși campioni” » Ce zice despre Alibec

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
steauadinliga1
steauadinliga1  •  13 Iulie 2023, 21:36
Postat de armin pe 24 Mai 2023, 07:59

Cand, acum cateva zile, v-am intrebat pe la ce ora trec ***, ati cenzurat, motivand ca este un comentariu jignitor. Dar ce face baiatul asta aici, e ok. El doar isi exprima o opinie, nu-i asa?

corect.

armin
armin  •  24 Mai 2023, 07:59
Postat de steauadinliga1 pe 19 Mai 2023, 19:19

pai Steaua a vut tot timpul peste 15 mii de suporteri in liga 1 si in acest sezon. in deplasare din pacate farul nu a lasat mai multi. stiu ca ai iq subunitar dar farul a spus clar ca ne da doar 300 de bilete. ca daca ne dadeau mai multe erau luate toate. stiu ca ai iq subunitar dar oau. jucam in deplasare nu acasa. macar uita-te naibi la un meci de fotbal sa intelegi ceva,nu te baga pe siteuri de sport daca nu sti nici macar cei o minge.

Cand, acum cateva zile, v-am intrebat pe la ce ora trec ***, ati cenzurat, motivand ca este un comentariu jignitor. Dar ce face baiatul asta aici, e ok. El doar isi exprima o opinie, nu-i asa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AmunRa
AmunRa  •  20 Mai 2023, 06:50
Postat de blahblahblah111 pe 19 Mai 2023, 17:40

Fratioare, o sa recunosc ca la meciul cu cfr cluj au fost peste 35.000 de spectatori. In rest, statistica aia e scoasa din cur cu cifre umflate pana la ceruri. Nu ma crezi? Fa un experiment simplu. Ia doua imagini de la meciul cu sepsi (unde asistenta a fost de "14.000") in care se vad tribuna a doua si peluza sud. Vezi cate locuri are un sector de stadion pe national arena si numara de curiozitate (incearca sa fii cat se poate de obiectiv) cate sectoare sunt pline. Poti sa faci singur experimentul daca vrei sa intelegi reatlitatea, eu iti ofer de pe acum raspunsul si o sa iti spun ca au fost cu indulgenta 8000, probabil vreo 7000 de spectatori. Cifra oficiala de la fc fcsb a fost de 14.000, cifra folosita si de frf in statistici. De ce? Tragi tu din nou concluzia, presa umfla cifrele intentionat atat impinsi de la spate de pachetul cu branza cat si ca sa creeze un efect de marketing al prostiei (fc fcsb chiar are cei mai multi "simpatizanti" in Romania, asta e clar, dar nici pe departe cei mai multi spectatori. Aia apar doar de 2-3 ori pe an). EXACT acelasi experiement poti sa il faci si la meciul din campionat cu mioveni, unde cifra oficiala a fost de 4000 de spectatori, iar realitatea din imagini ne arata undeva la 1000. Media adevarata a fcsb-ului este undeva la 10.000 de spectatori anul asta, medie propulsata de 2-3 meciuri anomalii. Vrei sa intelegi bine, nu vrei, ramai in bula ta de aer nesanatos.

Da, si la fel si audientele TV sunt masluite in favoarea Stelei. Totul e o conspiratie si toata tara asta mananca branza de la Gigi, de la mine care scriu comentariul, trecand pe la redactia GSP, ajungand la BBC si toate celelalte. De fapt, cred ca aia de pe stadion cu CFR nici nu erau oameni, erau androizi construiti in fabrici de procesare a branzei folosite ca paravan.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează