FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO Ilie Dumitrescu pariază pe Hagi și o avertizează pe FCSB: „E prea puternic! Nu are emoții, transmite doar forță”

Ilie Dumitrescu crede că Hagi poate fi decisiv în lupta pentru titlu
Ilie Dumitrescu crede că Hagi poate fi decisiv în lupta pentru titlu

Articol de , - Publicat joi, 18 mai 2023 13:11 / Actualizat joi, 18 mai 2023 13:44

Ilie Dumitrescu mizează pe Gică Hagi în lupta pentru titlu. „Mister” e convins că din punct de vedere psihic Farul va fi gata de lupta decisivă cu FCSB de duminică, de la Ovidiu. 

Hagi e prea puternic. Are arta de a gestiona un club de fotbal. Hagi e un învingător. Hagi nu are emoții, transmite forță, putere. Contează mult cum asimilează echipa toate astea”, a zis Ilie Dumitrescu. 

Ilie Dumitrescu, ochii pe Louis Munteanu 

Ilie știe cum va acoperi Gică Hagi lipsa lui Denis Alibec de la ultimele două meciuri pe care Farul le are de disputat, deși recunoaște că golgeterul echipei va lipsi mult. 

Mihai Rotaru, înainte de finala pentru titlu: „Scopul nostru e să nu câștige Farul cu FCSB”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru, înainte de finala pentru titlu: „Scopul nostru e să nu câștige Farul cu FCSB”

”Nu e prima dată când Hagi nu-l are pe Alibec. S-a întâmplat și cu CFR Cluj, când locul i l-a luat Louis Munteanu, care revine pe poziția lui. Contează lipsa lui, e liderul incontestabil al echipei. Își asumă tot, e activ în teren. Plus că în momentele importante ajuta mult echipa”, a mai spus „Mister”. 

Vedem duminică cine ridică acest trofeu senzațional. Este meciul sezonului, finala campionatului. Cred că cel mai important aspect va fi organizarea de joc, pe ambele faze.

- Ilie Dumitrescu

Sunt două echipe într-o formă bună, Farul și FCSB. E clar toată lumea așteaptă acest meci. Cine e mai bun să câștige. E o muncă de un an de zile, sacrificii, ajungi la ultimul meci și ai 1000 de gânduri. Cine va fi mai puternică mental va câștiga jocul.

- Ilie Dumitrescu 

Trofeu nou pentru 5 ani

Farul și FCSB sunt cele două echipe care au rămas în cursa pentru titlu. Campioana din acest an va primi un trofeu special, oferit de Liga Profesionistă de Fotbal, și prezentat azi la Football Museum în cadrul unui eveniment la care Gazeta a participat.

Trofeul de 58cm înălțime și 5,2kg greutate e realizat dintr-un aliaj specific monetar și placat cu argint. Împreună cu partenerul competiției, Superbet, LPF a decis ca trofeul să rămână același timp de cel puțin 5 ani.

Citește mai multe știri din Liga 1:

”Soluție” din interior pentru Hagi! Un supermarcator e gata să intre pe teren pentru Farul: ”Ar fi un vis” » Ce zice Eric despre Alibec

Prezentarea trofeului pe care-l va primi Farul/FCSB » Numele campioanei, gravat în timp real

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  19 Mai 2023, 08:40

Cind se joaca un meci decisiv nu se stie care va fi deznodamintul. Era bine pentru dobrogeni sa nu ajunga aici - o victorie la Sepsi ii facea campioni ...

istet10
istet10  •  18 Mai 2023, 20:57
Postat de Budrix69 pe 18 Mai 2023, 14:17

O fi puternic Hagi, dar nu joaca el......

Cam asa.

parpalache
parpalache  •  18 Mai 2023, 14:33

Ce naiba ba Ilie?!Adica vrei sa zici ca nu sunt ințeleși?!Titlul e hotarât in cooperativa așa cum a zis cuviosuil GG:(fcsb locul 1,Farul locu2,Craiova lu Rotaru locul 3)!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close