FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Haruț, noul transfer de la FCSB, la un pas de tragedie: „Era blocat, inert. Ne-a mușcat de degete”

Denis Haruț (21 de ani)
Denis Haruț (21 de ani)

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 12:21 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 13:16

Denis Haruț (21 de ani), noul transfer al celor de la FCSB, a fost la un pas de o tragedie pe terenul de fotbal, la un meci disputat în Liga 1, între Sepsi Sf. Gheorghe și ACS Poli Timișoara.

În mai 2018, la ultimul sezon în Liga 1 al celor de la ACS Poli, Denis Haruț a rămas inert pe teren, în urma unui duel aerian cu Benjamin Kuku, în timpul meciului cu Sepsi.

Răzvan Raț, despre accidentarea lui Haruț: „Era blocat, inert”

Răzvan Raț, care în acea perioadă evolua pentru Timișoara, a fost unul dintre cei care a intervenit pentru salvarea lui Denis Haruț: „M-am dus repede spre el, să nu-și înghită limba. Era blocat, inert. Ne-a mușcat de degete. Degetul mare de la mâna dreaptă este franjurat.

Mi-am ținut cumpătul până a venit medicul, care ne-a spus să plecăm de lângă Haruț, ca să aibă aer în jurul lui”, a declarat fostul internațional român după acea partidă.

Denis Haruț, noul transfer de la FCSB, la un pas de tragedie: „Era blocat, inert. Ne-a mușcat de degete”
FOTO Captură TV Telekom Sport

„Mi-a tăiat degetul, atât de tare strângea cu dinții”

Bogdan Străuț, coleg cu Denis Haruț la ACS Poli Timișoara în acea perioadă, a povestit momentele groaznice trăite pe terenul de fotbal: „Am mai trecut prin astfel de momente când eram copil și jucam în Liga 3. Atunci am văzut prima oară cum se procedează în astfel de cazuri. Haruț nu mai mișca, dăduse ochii peste cap, horcăia și i se încleștase maxilarul.

Mi-a tăiat degetul, atât de tare strângea cu dinții. Raț și Viera, de la Sepsi, i-au deschis gura și am putut să-mi scot mâna. Medicul de la Sepsi i-a tras limba”, a povestit Străuț.

Denis Haruț, noul transfer de la FCSB, la un pas de tragedie: „Era blocat, inert. Ne-a mușcat de degete”
FOTO Captură TV Telekom Sport

FCSB, sponsorul numărul 1 pentru FC Botoșani

FC Botoșani a ajuns sâmbătă după-amiază la un acord cu FCSB pentru transferul lui Denis Haruț (21 de ani) la gruparea condusă de Gigi Becali. Dacă nu s-a putut cu Andrei Chindriș și cu Mario Dugandzic, roș-albaștrii l-au luat pe fundașul multifuncțional, care poate evolua și în banda dreaptă, dar și în poziție centrală. Moldovenii au făcut din nou o afacere foarte bună. Și tot cu Gigi Becali.

În ultimii 4 ani, s-au perfectat 7 transferuri pe ruta Botoșani - FCSB, după cea de ieri cu Haruț, iar Iftime a făcut milioane bune.

VIDEO. Etapa 16 // Match Preview FCSB - Astra

Citește și alte știri despre Liga 1:

Dorit de Craiova, Juan Camara s-a întors la Dinamo: „Vreau să rămân” » Fotbalistul dezvăluie ce a vorbit cu Pablo Cortacero

Avea nevoie FCSB de Haruț? Becali a dat 700.000 de euro pe un jucător mai slab decât actualul titular

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează