FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, sponsorul numărul 1 pentru FC Botoșani! Suma incredibilă trimisă de Becali către Iftime pentru 7 transferuri

Denis Haruț (numărul) are 62 de meciuri în Liga 1, pentru ACS Poli Timișoara și FC Botoșani
Denis Haruț (numărul) are 62 de meciuri în Liga 1, pentru ACS Poli Timișoara și FC Botoșani

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 09:23 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 09:27

FCSB și FC Botoșani s-au înțeles ieri pentru un nou transfer între cele două grupări, Denis Haruț, fundaș de 21 de ani, în roș-albastru, pentru 700.000 de euro și 20 la sută dintr-o eventuală nouă tranzacție.

FC Botoșani a ajuns ieri după-amiază la un acord cu FCSB pentru transferul lui Denis Haruț (21 de ani) la gruparea condusă de Gigi Becali. Dacă nu s-a putut cu Andrei Chindriș și cu Mario Dugandzici, roș-albaștrii l-au luat pe fundașul multifuncțional, care poate evolua și în banda dreaptă, dar și în poziție centrală.


Moldovenii au făcut din nou o afacere foarte bună. Și tot cu Gigi Becali.

FCSB, 7 transferuri de 3,4 milioane de euro de la FC Botoșani

Așa cum a transmis Valeriu Iftime, șeful clubului din nordul țării, Botoșaniul va încasa 700.000 de euro, plus 20 la sută dintr-un eventual transfer ulterior. „Afacerea e făcută. Nu am semnat eu actele, dar vorbesc cei de la cluburi între ei. Eu m-am înțeles cu Gigi Becali, am ajuns la consens. Eu zic că am bătut pumnul, nu palma. E bine pentru toată lumea", a explicat șeful moldovenilor.

În ultimii 4 ani, s-au perfectat 7 transferuri pe ruta Botoșani - FCSB, după cea de ieri cu Haruț. Dacă Mihai Roman I și Cătălin Golofca nu mai sunt în lotul lui Becali, alți patru jucători se luptă în 2021 ca să devină campioni cu bucureștenii, Olimpiu Moruțan, Andrei Miron, Răzvan Oaidă și Aristidis Soiledis. Până acum, dacă socotim și suma pe care Becali o va vira Botoșaniului pentru Haruț, FCSB a pompat aproape 3,4 milioane de euro în conturile grupării din nordul țării:
 

  • Mihai Roman I - 400.000 de euro
  • Cătălin Golofca - 400.000 de euro
  • Olimpiu Moruțan - 700.000 de euro, plus încă 400.000 de euro pentru cele 20 la sută deținute, inițial, de FC Botoșani în baza unui transfer ulterior
  • Răzvan Oaidă - 700.000 de euro
  • Aristidis Soiledis - 75.000 de euro
  • Andrei Miron - gratis
  • Denis Haruț - 700.000 de euro

1 milion de euroeste cota lui Haruț, conform transfermarkt

15 meciuria adunat fundașul pentru botoșăneni în actuala ediție

Povestea lui Denis Haruț, viitorul fundaș de la FCSB: „Mânca la caserolă, se schimba într-o baracă. Nimeni nu poate simți ce a simțit el”

Cum va arăta FCSB: 3 schimbări în echipa de start

Gigi Becali continuă să mizeze pe jucători tineri, iar Anton Petrea va putea alinia una dintre cele mai tinere echipe de start din Liga 1. Sunt șanse mari ca la FCSB să fie trei schimbări în primul „11” după această pauză competițională:, Haruț în locul lui Crețu, Nedelcu în locul lui Miron și Radunovic în locul lui Panțîru. Astfel, FCSB va avea o echipă pe start cu doar trei jucători peste 24 de ani, Risto Radunovic (28), I. Cristea (26) și Florin Tănase (26), și o medie de 23 de ani, așa cum patronul Gigi Becali plănuia de mai mulți ani.

  • FCSB: A. Vlad (21 de ani) – Haruț (21), Nedelcu (23), I. Cristea (26), Radunovic (28) – Moruțan (21), Simion (22), Olaru (22) – D.Man (22), Fl. Tănase (26), Fl. Coman (22)

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre supermeciul FCSB - Astra

Citește mai multe știri despre FCSB: 

DSP a băgat limba română în izolare » Decizie de ultimă oră: cine joacă un meci de pregătire în străinătate nu stă în carantină, pentru că „un amical înseamnă competiție internațională”! UTA a profitat deja. Urmează FCSB?

Șeful DSP despre situația de la FCSB: „Nu poate exista excepție la excepție" » Ce variante există pentru FCSB în acest moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
satyricon
satyricon  •  09 Ianuarie 2021, 14:54

Domnii de la gsp unde va e deontologia cu care va lăudați? Asta e titlu de articol? Cumpărarea de jucători înseamnă sponsorizare? Atunci și CFR a sponsorizat Botosaniul? Eu înțeleg ca întreaga redacție este ddb-istă și urăște FCSB=Steaua, dar măcar o minimă decență se poate?

danbinci
danbinci  •  09 Ianuarie 2021, 11:48

Pentru nea JJ nu prea conteaza fotbalul din Romania il doare exact la bascheti de tot. Prioritatea lui sunt banii din fotbal pe care ii poate face. Pe intelesul tuturor cumpara ieftin si vinde mai scump in afara tarii. Ca sa poti sa faci asta trebuie sa ai bani. Din cate vad eu cumpara cei mai promitatori tineri jucatori, ii rodeaza 2 sau trei sezoane le creste cota dupa care ii trimite la export. Daca mai prinde banuti si din cupele Europene este si mai bine. Credem noi ca este neajutorat in cunostinte de fotbal, dar ce priveste partea financiara din acest business o stapaneste perfect. .

orlick
orlick  •  09 Ianuarie 2021, 10:40

Ura ti-a întunecat mintea! Becali a "mituit" Astra și Viitorul cu cate un campionat? Păguboasă cooperativă! De cate ori i-au învins cei de la Botoșani pe CFR-isti? Dacă Burcă și Golofca au fost transferați acolo, înseamnă că Iftime e in cooperativa și cu CFR-ul?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează