FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Denis Haruț, prevenit de Croitoru după ce a semnat cu FCSB: „Să nu cumva să creadă asta”

Marius Croitoru crede că Haruț poate ajunge mai sus de FCSB
Marius Croitoru crede că Haruț poate ajunge mai sus de FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 19:05 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 19:49

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a comentat mutarea lui Denis Haruț (21 de ani) la FCSB. Tehnicianul îl avertizează pe fostul său elev: „Să nu creadă că acolo e apogeul”.

„Din punctul meu de vedere, e mai bun ca fundaș central. În ultima perioadă, el a jucat fundaș central-dreapta, dar nu știu cui îi poate lua locul la FCSB. Îl cunosc bine pe copil, am mare încredere în el și cred că își propune mai mult decât să rămână la FCSB. Sper să nu cumva să creadă că acum e apogeul”, a afirmat Marius Croitoru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

1 milion de euroeste cota lui Haruț, conform transfermarkt

FC Botoșani rămâne cu 20% din Haruț: „Poate mai luăm 1 milion de euro de la FCSB”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a comentat la rândul său plecarea lui Denis Haruț la FCSB, mărturisind că a păstrat 20% din drepturile federative ale fotbalistului. 

„Copilul a văzut noul contract. Sunt condițiile din trecut. Va semna, eu așa cred. Aș vrea să se termine acest transfer, să scap de aceste interviuri 😂. Am rămas cu 20% de procente la un viitor transfer. Dacă va pleca pe 5 milioane, eu câștig un milion. Așa calculez, pentru că Botoșani nu vinde pe sume mari. Poate fi foarte util ca fundaș central sau mijlocaș la închidere, e bun pe faza de construcție”, a declarat Iftime la Pro X.

Haruț nu e în primii cinci fundași dreapta din Liga 1!

La finalul lui 2020, Gazeta Sporturilor a publicat o analiză InStat a celor mai buni jucători din această primă parte a sezonului. Pe poziția de fundaș dreapta, cel mai bun indice l-a avut Ștefan Vlădoiu, jucătorul Craiovei. Pe locul secund a fost Crețu, iar Denis Haruț nu a prins top 5.

Top 5 fundași dreapta din Liga 1

  1. Șt. Vlădoiu (U Craiova) 270
  2. V. Crețu (FCSB) 262
  3. Dimitrov (Sepsi) 259
  4. Susic (CFR Cluj) 256
  5. D. Bruno (Astra) 250

VIDEO Pancu, despre comparația cu Octavian Popescu: „La 18 ani e atât de natural... Stă mai bine fizic decât stăteam eu la vârsta lui”

Citește și alte știri despre transferul lui Haruț la FCSB:

FC Botoșani rămâne cu 20% din Haruț: „Poate mai luăm 1 milion de euro de la FCSB”

EXCLUSIV / UPDATE. Haruț a semnat cu FCSB: „Hai să vă spun povestea sumei de transfer”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
adiro
adiro  •  05 Februarie 2021, 22:49

Harut 1.81 m , Planic 1.91 , Harut viteza subțire , Planic cea mai bun la sprint in lotul FCSB , Harut 20 meciuri , Planic jucător de baza , Harut 660.000 , Planic 320.000 . Planic lăsat sa plece pt ca nu a acceptat înjumătățirea salariului , Harut 15.000 din al doilea an . Soiledis, STAN , FILIP , Nedelcu , Vână , jucatori plătiți regește pt statutul de rezerve iar Planic singurul care ținea apărarea împins sa plece. Manageriat de oier !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează