FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Denisa Nechifor, declarații neașteptate despre relația lui Adi Cristea cu Andreea Roșca: „Au mai fost bețe băgate între noi, dar să vă spun ce îmi doresc”

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 11:02 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 11:36

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au fost împreună mai mulți ani și au devenit părinții unei fetițe, Rania, acum în vârstă de 14 ani. După ce au divorțat, în 2011, au rămas în relații bune.

Denisa a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul fotbalist, dar și ce crede despre actuala lui relație.

„Avem o relație foarte civilizată. Am avut-o dintotdeauna. Am avut noi disensiunile noastre, dar repet, nu neapărat din cauza noastră, au mai fost niște bețe băgate așa. Avem o relație, vine și o vede. Are libe. El vine singur, dar eu și Rania ne dorim ca el să fie fericit. Întotdeauna am spus că tatăl fetei mele are dreptul să fie fericit, are dreptul la o viață și îi doresc să aibă viață de familie.

Atâta timp cât tatăl copilului tău este cu o femeie curată, integră, nu am niciun fel de problemă. Dacă nu, mai discutăm, dar nu am o problemă acum și cred că știe să aleagă femeile, iar fiică-mea are ea filtrul ei. Nu s-a pus niciodată problema. Mulțumesc lui Dumnezeu, suntem foarte bine”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

Denisa Nechifor / Sursă foto: https://www.facebook.com/denisanechifor10
Denisa Nechifor
+34 FOTO

Denisa este discretă cu viața ei personală și preferă să țină totul departe de ochii curioșilor

Denisa recunoaște că a găsit pe cineva cu potențial, dar lucrurile între ei sunt mai complicate, având o relație la depărtate, bărbatul locuind într-o altă țară.

„Normal că am găsit, la un moment dat, și m-am bucurat foarte mult. Ne-am bucurat. Nu putem spune nimic (nr. că este într-o relație). Eu sunt sunt ok, sunt bine, dar când va fi ceva oficial oficial, ... lucrurile sunt mai complicate. În primul rând, e vorba de distanță, de timp, e complicat”, a mai adăugat aceasta.

Adi Cristea se iubește cu Andreea Roșca

Andreea Roșca, iubita lui Adi Cristea, a confirmat relația cu acesta, după ce o perioadă au fost discreți cu aparițiile în public împreună. Tânăra a făcut primele declarații despre povestea lor de dragoste și a recunoscut că amândoi vor o familie.

+45 FOTO

La finalul lunii aprilie, fostul fotbalist s-a afișat alături de Andreea Roșca, cei doi au confirmat că formează un cuplu. Tânăra a acordat și primele declarații la Antena Stars, despre povestea lor de dragoste. Mai mult, aceasta a recunoscut că amândoi își doresc o familie.

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca, în exclusivitate pentru Antena Stars, citat de Spynews.

Fosta soție a fotbalistului de la Borussia Dortmund a pozat topless pe coperta Playboy: „Fac ceea ce am chef”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  17 Iunie 2023, 19:25

Este de apreciat ca are cuvinte de lauda la adresa lui Cristea, constienta fiind ca fara relatia cu acesta, atat de mediatizata, ar fi ramas o simpla anonima din Iasi !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează