GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Fosta soție a fotbalistului de la Borussia Dortmund a pozat topless pe coperta Playboy: „Fac ceea ce am chef”

Cathy, fosta soție a lui Mats Hummels. Foto: Instagram +21   FOTO
Cathy, fosta soție a lui Mats Hummels. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 16:36 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 17:13

Cathy, fosta soție a lui Mats Hummels (34 de ani), a apărut topless pe coperta Playboy din Germania. De asemenea, nemțoaica a dezvăluit pe ce sportiv celebru a pus ochii după divorțul de fotbalistul de la Borussia Dortmund.

Cathy Hummels a pozat în sânii goi pentru Playboy Germania și a vorbit despre iubirea de sine. Cathy și jucătorul Borussiei Dortmund au divorțat în decembrie anul trecut, iar ea a descris fotografiile făcute ca fiind o oportunitate pentru un nou început.

Fosta soție a fotbalistului de la Borussia Dortmund a spus că o mare parte din motivația ei de a face fotografiile a fost de a scăpa de rușinea pe care o avea în legătură cu corpul ei. „Sunt în primul rând împotriva rușinii corporale și militez pentru ca oamenii să își accepte corpul și să se simtă confortabil în el. Nimeni nu trebuie să se conformeze unui standard. Nici eu”.

Cathy a declarat pentru Playboy: „Nu mi-am acceptat niciodată cu adevărat corpul. Am 35 de ani și abia acum pot să spun: «Nu am fost niciodată atât de mândră de mine. Îmi place de mine». Mi-ar fi plăcut să am această senzație mai devreme”. (vezi galeria foto)

+17 FOTO

Cathy Hummels: „Întotdeauna mi s-a părut că Iker Casillas este extrem de sexy”

Când Playboy a întrebat-o cum ar arăta bărbatul visurilor ei, după ce a trecut de căsnicia cu Hummels, ea a spus: „Chiar nu aș putea spune cum arată bărbatul visurilor mele. Trebuie doar să mă atragă. Singurul lucru care contează pentru mine este fizicul”.

Întrebată pe cine ar alege dintre Liam și Chris Hemsworth, Cathy Hummels a recunoscut că are o slăbiciune pentru un alt bărbat. „I-aș alege pe amândoi frații. Însă, întotdeauna mi s-a părut că portarul Iker Casillas este extrem de sexy.

+17 FOTO

Cathy Hummels, despre momentele grele prin care a trecut

De asemenea, ea a vorbit despre problemele de sănătate din trecut: „Când aveam 21 de ani, s-a descoperit că aveam multe intoleranțe și că tiroida mea era ruptă. Am fost apoi pusă pe medicamente și a trebuit să mă detoxific. Timp de șase luni nu am avut voie să mănânc decât alimente selectate și a trebuit să cântăresc totul pentru ca metabolismul meu să funcționeze din nou”.

Ea a dezvăluit că, în urma tratamentului, a ajuns la doar 43 de kilograme și astfel a luat decizia să își opereze sânii: „Am slăbit. Sânii mei dispăruseră complet. Nu mă mai simțeam femeie. Pentru că înainte aveam o cupă B frumoasă. Nu am pozat nud niciodată, în public, pentru că îmi era rușine de asta. Acum sunt mai relaxată. La acea vreme aveam și o altă imagine a frumuseții”. 

Ea a încheiat interviul spunând: „Fac ceea ce am chef să fac. Petrec timp cu mine și sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă după anii grei prin care am trecut”.

Citește și:

Antonia, în ipostaze spectaculoase la nunta lui Cristi Manea » Artista a făcut show pe manele și a fost taxată pentru ce a spus

Primele imagini cu incidentul dintre Marian Olaianos și Nadine Vlădescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  14 Iunie 2023, 14:59

ce minuni fac machiajul si photoshopul

paolo13
paolo13  •  14 Iunie 2023, 05:51

Huo! Huo!

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  13 Iunie 2023, 23:39

„Sunt în primul rând împotriva rușinii corporale și militez pentru ca oamenii să își accepte corpul și să se simtă confortabil în el si barbatii sa se simta confortabil in mine"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează