FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB a primit o veste mare înainte de derby-ul cu Dinamo: Dennis Man și Vali Crețu au scăpat de COVID-19! Ce probleme are antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 18:54 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 23:02

FCSB a primit o veste excelentă înainte de meciul cu Dinamo, de sâmbătă: Dennis Man a scăpat de COVID-19.

UPDATE 23:00 

Și fundașul dreapta Vali Crețu a scăpat de coronavirus. În acest moment, doar Marius Briceag mai e pozitiv la FCSB.

Știrea inițială:

Extrema Dennis Man (22 de ani), cel mai în formă jucător de la FCSB, a efectuat azi un nou test de coronavirus, iar rezultatul a fost negativ, după cum a anunțat jucătorul. Astfel, acesta poate fi în lotul echipei roș-albastre la meciul cu Dinamo.

5 goluriare Dennis Man în acest sezon de Liga 1, în 4 meciuri

Toni Petrea: „Problema mai mare este la recuperarea jucătorilor”

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a vorbit la conferința de presă despre derby-ul cu Dinamo șj despre problemele pe care le are în a-i aduce într-o formă fizică bună pe jucătorii care s-au vindecat recent de coronavirus.

„Va fi un meci dificil în compania unei echipe de tradiţie, unei echipe formată din jucători valoroși care au fost transferați în ultima perioadă. Sper ca jucătorii pe care îi avem la dispoziţie să se ridice la nivelul derby-ului şi să câştige acest meci.

Problema mai mare este cu refacerea jucătorilor care au fost depistați pozitiv și care acum la ultimele teste au fost negativ pentru că au stat o perioadă destul de lungă de timp fără antrenamente, fără a avea contact cu echipe. Trebuie să vedem nivelul la care vor fi diseară şi pe cine ne vom putea baza”, a declarat Toni Petrea.

VIDEO Ionel Dănciulescu a prefațat partida dintre FCSB și Dinamo: „Înainte de un astfel de meci nu puteam să dorm”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica a anunțat întăriri la FCSB: „Vom aduce doi fotbaliști. Vă divulg numele”

Jucăm X solist la FCSB - Dinamo? Cifrele de monitorizare arată că cele două echipe sunt la același nivel la aproape toate capitolele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
1549514718702915
Sandu Daniel  •  03 Octombrie 2020, 06:45

Tu asta cu pisoi ai cap pe umeri sa nu te ploua in gat ,tatica odata ce ai virusul luat din punct de vedere medical trebuie sa stai carantinat 14 zile ori ce om cu scaun la cap stie ca 12-14 zile ttrebuie sa stai departe de cei din jurul tau ,ca la ori ce boala infetioasa timpul de incubatie este 12-14 zile metgi la ori ce medic si vezi ce spune ,de ce cand faci viroze timpul de refacere al bolnavului dureaza asa si cu virusul asta este mai grav, vezi doamne jucatorul nu sa mai antrenat pai bagal in teren sa vezi se astupa moare dracu pe teren din cauza plamanilor care sunt afectati asa ca nu o mai aburiti gata sa vindecat de virus eronat nu are voie sa ia contact cu alte persoane sanatoase timp de 12-14 zile

1549514718702915
Sandu Daniel  •  03 Octombrie 2020, 06:24

Pai sa mearga toata lumea infestata cu virus,ca doar clinica ciobanului face minuni in 6 zile, ăștia nu dau de cap virusului dar la cioban vindecarea este in 6-7 zile cand un virusat trebuie sa stea 14 zile carantinat indiferent de caz ia cineva atitudine impotriva astora care nu respecta carantinarea domnilor de la LIGA SI FEDERATIE

100550221766435
Titi Suru  •  03 Octombrie 2020, 00:58
Postat de adianghelescu pe 02 Octombrie 2020, 23:39

un om de rand sta 14 zile in carantina marele man a scapat in 6 zile nu eceva putred aici federatia chiar nu se sesizeaza mai vrea si alti jucatori infectati?

nu pisoi ... negativarea virusului depinde de imunitatea fiecaruia .. nu exista o regula anume, desi in general nivelul imunitatii la tineri(22ani!!) este mai ridicat!! si daca ai dovada(analiza negativa) .. ai drept de joc indiferent daca iti convine sau nu tie ca suporter dinamovist !!PS ... stai ca imediat apare parpalache ... cu teoria analizelor facute la clinica lui jiji!!HAHAHAHA!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează