FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man la Parma, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 » Spulberă recordul actual!

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma va reprezenta o bornă importantă pentru fotbalul de la noi. Acesta va ajunge cel mai bine vândut fotbalist român din istorie, depăşind transferul unui alt stelist, Nicolae Stanciu, ajuns la Anderlecht în 2016
Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma va reprezenta o bornă importantă pentru fotbalul de la noi. Acesta va ajunge cel mai bine vândut fotbalist român din istorie, depăşind transferul unui alt stelist, Nicolae Stanciu, ajuns la Anderlecht în 2016

Articol de , , - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 19:59 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 23:23

Anunțul oficial al transferului lui Dennis Man (22 de ani) la Parma pare o chestiune de ore. Sunt tot mai multe semnale venite în această seară că părțile au bătut palma și că mai sunt doar de semnat actele - detalii AICI. 

  • În conturile FCSB vor intra 15 milioane de euro (13 milioane + 2 în bonusuri), în urma trecerii lui Man la Parma, acesta devenind cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. 

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma va reprezenta o bornă importantă pentru fotbalul de la noi. Acesta va ajunge cel mai bine vândut fotbalist român din istorie, depăşind transferul unui alt stelist, Nicolae Stanciu, ajuns la Anderlecht în 2016, contra 9,8 milioane de euro.

În topul celor mai mari transferuri din România în străinătate, FCSB are cei mai mulţi jucători, 10, urmată de cei de la Dinamo şi Rapid, cu câte patru. În conturile lui Becali au intrat peste 40 de milioane doar din vânzările lui Man, Stanciu, Chiricheş şi Gardoş.

FCSB. Dennis Man, de 85 de ori mai valoros decât acum 5 ani!

În decembrie 2015, Man era la UTA. Evolua în liga secundă, fiind unul dintre remarcații echipei, alături de golgeterul de atunci, Adrian Petre. Cota lui era infimă, doar 75.000 de euro. De atunci, chiar dacă a traversat perioade complicate la FCSB, în care fie n-a jucat, fie randamentul său a mai lăsat de dorit, el a tot urcat în valoare. An de an.

În 2016 ajunsese la 300.000, apoi și-a multiplicat cota de 4 ori în 2017, iar în decembrie 2018 ajunsese la 3,5 milioane. A urmat o "indexare" de două milioane anul trecut, iar acum valorează 6,5 milioane, fiind cel mai bine cotat fotbalist din campionatul românesc. 

Ce reprezintă cota de 6,5 milioane de euro din prezent a lui Man

  • e pe primul loc în Liga 1
  • e pe locul 3 în topul fotbaliștilor români, după R. Marin (10 milioane) și Ionuț Radu (7) 
  • e pe locul 96 între fotbaliștii din toată lumea născuți, ca și el, în 1998, primul e Mbappe (180 de milioane de euro) 
  • e pe locul 112 între toți jucătorii din lume care evoluează, ca și el, aripă dreapta, primul e Salah (120 de milioane de euro)

400.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l lua în 2016 pe Man de la UTA

Sunt foarte fericit cum sunt acum. Însă sunt conștient că mare lucru n-am realizat. Sunt cu capul pe umeri. Sper ca pe viitor să realizez mai multe!

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic
- Dennis Man

CELE MAI SCUMPE TRANSFERURI DIN ROMÂNIA

Dennis Man la Parma, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 » Spulberă recordul actual!

Citește și alte știri despre FCSB: 

Câți bani va câștiga Dennis Man: intră direct în topul salariilor la Parma

EXCLUSIV El este atacantul pe care îl vrea FCSB! Gigi Becali a recunoscut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (172)
mir21
mir21  •  28 Ianuarie 2021, 17:37

V-a dat jiji o palma specialistilor

iliedraperie
iliedraperie  •  28 Ianuarie 2021, 00:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ce sa umilesti ***? v-ati si gasit cine sa fiti umilitori tu si cerbuletul radulescian care va credeti lombelicii del mondo cand de fapt tu ai fost dovedit cu n conturi pe care le-ai recunoscut pe aceeasi adresa de mail si faci pe moralistul aici iar felcerul cu cornorita alt exemplar care da lectii de moralitate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iliedraperie
iliedraperie  •  28 Ianuarie 2021, 00:06
Postat de horace71 pe 28 Ianuarie 2021, 00:00

Încă respiri???Sunt foarte dezamăgit!Este ultima oară când ți-am răspuns.Să fi sănătos,doar dacă este strict necesar!

este necesar macar pt radulesca oare nu crezi ca merita o consolare si ea daca cine trebuia sa faca asta nu e in stare?

Vezi toate comentariile (172)
Comentează