FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Câți bani va câștiga Dennis Man: intră direct în topul salariilor la Parma și al românilor din Serie A

Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon, dublu decât Valentin Mihăilă.
Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon, dublu decât Valentin Mihăilă.

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 19:45 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 23:23

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma e făcut în linii mari, conform unor informații de ultimă oră obținute de GSP.ro. Părțile s-ar fi înțeles pentru 13 milioane de euro + 2 în bonusuri. 

Dennis Man va semna un contract valabil 5 sezoane și jumătate, conform unor informații obținute de Gazeta Sporturilor de la un jurnalist italian. Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon, dublu decât Valentin Mihăilă.

Dennis Man, la Parma: intră în topul salariilor

În acest moment, cei mai bine plătiți fotbaliști de la Parma sunt vârful Roberto Inglese (1,4 milioane de euro/sezon), extrema Gervinho (1,3) și mijlocașul Hernani (1,2). În cazul în care clubul se va salva de la retrogradare, salariul lui Man ar putea crește la peste un milion de euro. 

Dennis Man, al 5-lea în topul românilor din Serie A

Dennis Man ar deveni al cincilea cel mai bine plătit român din Serie A. Ștefan Radu, fundașul lui Lazio din 2008, este primul în top dintre cei șapte care joacă deja în Serie A. Câștigă 1,4 milioane de euro pe sezon, pe locul 15 într-un top al biancocelestilor. El are 200.000 de euro peste Ciprian Tătărușanu, portarul lui AC Milan (al 16-lea la rossoneri), cu 400.000 mai mult decât Ionuț Radu (al 24-lea la Inter) și Răzvan Marin (al 8-lea la Cagliari). 

Sub 1 milion anual primesc Vlad Chiricheș (800.000, al 5-lea la Sassuolo), Valentin Mihăilă (450.000, al 17-lea la Parma) și Denis Drăguș (150.000, al 24-lea la Crotone).

Dennis Man, transfer de top la Parma

Dennis Man l-ar depăși pe Adrian Mutu, în topul celor mai scumpe transferuri din istoria Parmei. „Briliantul” era cumpărat pe 10 milioane de euro, de la Verona. Man va intra direct în top 10.

5 fotbaliști româniau mai avut contract cu Parma: Adrian Mutu, Ianis Zicu, Valentin Mihăilă, Ionuț Radu, Reinaldo Radu.

Parma, penultima în Serie A

Parma este într-un moment delicat. Ocupă penultima poziție în Serie A, cu doar 13 puncte. Primul loc care asigură rămânerea este la o singură lungime distanță. 

Clasament Serie A:

VIDEO. Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Anunț de ultimă oră în Italia: „Parma l-a luat pe Man” » Gigi Becali: „Duceți-vă duminică în Italia să-l vedeți!”

FCSB. Reacția lui Gigi Becali, după ce Balaj l-a „urecheat” pe Octavian Popescu: „O să vorbesc cu MM”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează