FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Reacția lui Gigi Becali, după ce Balaj s-a declarat dezamăgit de Octavian Popescu: „O să vorbesc cu MM”

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, a reacționat după ce fostul arbitru Cristi Balaj, în prezent șeful ANAD, a declarat că Octavian Popescu (18, mijlocaș ofensiv) li se adresează urât arbitrilor @https://www.facebook.com/FCArges1953 +48   FOTO
Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, a reacționat după ce fostul arbitru Cristi Balaj, în prezent șeful ANAD, a declarat că Octavian Popescu (18, mijlocaș ofensiv) li se adresează urât arbitrilor @https://www.facebook.com/FCArges1953

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 18:10 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 20:36

Gigi Becali, 62 de ani, patronul FCSB, a reacționat după ce fostul arbitru Cristi Balaj, în prezent șeful ANAD, a declarat că Octavian Popescu (18, mijlocaș ofensiv) li se adresează urât arbitrilor.

Nu stiu ce a spus Cristi Balaj despre Octavian Popescu. O să îl întreb și eu pe MM să văd despre ce este vorba. Eu am primit referințe bune despre acest copil, atunci când am întrebat de el. Până la urmă este doar un copil și nu cred că este obraznic. Nu am auzit niciodată de la nimeni de la noi de la echipă că el nu este cuminte. Aflam sigur, dacă era ceva de rău despre el. 

Eu unul nu cred nimic din ce spuneți că a apărut despre el, dar o să mă interesez. Oricum, pe mine mă interesează ca acest copil să joace bine și să ne ajute să câștigăm trofee. Iar apoi sunt sigur că o să câștig o grămadă de bani după ce o să îl vând în străinătate”, a spus Becali pentru Prosport.

FCSB. Cristi Balaj, despre Octavian Popescu: „Am fost dezamăgit să aflu cum vorbește cu arbitrii”

Comparat de Cornel Dinu cu Florea Dumitrache, Octavian Popescu nu a primit o „recenzie” la fel de favorabilă din partea fostului arbitru Cristi Balaj, în prezent președinte al Agenției Naționale Anti-Doping. Ce l-a deranjat pe Balaj la Octavian Popescu?

Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el. Nu mi-am imaginat. Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune”, a declarat Balaj la Telekom Sport.

5a fost nota primită de Octavian Popescu după evoluția din FC Argeș - FCSB 0-0, fiind cel mai slab de pe teren alături de Ovidiu Popescu, Șut, Oaidă și Florin Tănase

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Argeș - FCSB 0-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

VIDEO. Victor Becali: „Parma oferă 13 milioane de euro + bonusuri pentru Dennis Man!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB, amenințată cu depunctarea de Adi Popa: „Mai au 14 zile. Așa mi-au zis avocații”

Basarab Panduru, încântat de un jucător de la FCSB și-l vede la națională: „A depășit acel moment”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ali.bec
ali.bec  •  27 Ianuarie 2021, 22:18

„Copilul” are de la cine învață buna purtare. Un bătăuș și un cioban. Ambii niște parnaiasi.

elgabri
elgabri  •  27 Ianuarie 2021, 20:57

Atarnatorul Balaj !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează