FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dennis Man poate pleca de la FCSB! Anamaria Prodan: „Sunt sunată mereu pentru el” + suma cerută de Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 12:33 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 14:40

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit despre Dennis Man (21 de ani) și a dat detalii despre plecarea lui de la FCSB. 

Potrivit agentului, Man este dorit mai multe cluburi din Europa, dar Gigi Becali, patronul FCSB, cere 15 milioane de euro pentru internaționalul român. 

„Îl vindem și pe Man. Trebuie să facă și el pasul! Cei care urmăresc un jucător nu se uită la cum joacă echipa, ci la jucător, la ce calități are. Da, se poate vinde pe 10 milioane de euro. E o nebunie ce se spune, legat de pandemie și de scăderea prețurilor. 

Calitatea lui Man nu o are niciun jucător din România. Singurul jucător care poate fi vândut pe o sumă mare, pe cel puțin 10 milioane de euro, e Man! Există interes pentru Man din toate campionatele. Îmi dau oamenii telefoane, inisistă, îmi spun «Dăm 5,8, 10 milioane de euro». Dar e vorba de plata în rate. Gigi Becali vrea 15 milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan la Pro X.

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB 3-2

+12 FOTO

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Ultima zi la FCSB?! Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Vintilă » El e favorit să preia echipa

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
romeverest
romeverest  •  07 Iulie 2020, 20:02

Va dati seama ca doamna este sunata de toata lumea fotbalistica din Europa, fiind cunoscuta de catre toate marile echipe ale lumii !! Glume de prost gust !! Individa asta nu a vandut in toata caroera ei de agent niciun fotbalist roman in vreun campionat din Vestul Europei !! Cine naiba s-o sune ?? Eventual, cei interesati suna clubul Fcsb, mult mai cunoscut decat Prodanca !!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Iulie 2020, 19:47

De departe cel mai over-rated ('umflat') jucator al ultimilor ani in Romania. El nu rupe norii nici in campionat, in cupele europene nu a decis de unul singur nicio calificare, la nationala de tineret nu a fost niciodata vioara 1, la nationala mare are mai putine meciuri decat degetele de la o mana. Si asta la aproape 22 de ani, nu mai are 18-19. Nu vad ce il recomanda pt sumele astea vehiculate.

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Iulie 2020, 16:45

Ar da si 100 milioane dar .......in rate.pacat ca becalii nu vrea 20 de milioane pe an in termen de 5 ani......de €

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close