FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dennis Man la Sheffield United?! Anamaria Prodan negociază transferul la locul 7 din Premier League

Dennis Man și Florinel Coman, oameni de bază la FCSB, foto: GSP
Dennis Man și Florinel Coman, oameni de bază la FCSB, foto: GSP

Articol de , , - Publicat marti, 07 aprilie 2020 17:50

Pentru Dennis Man au insistat AS Roma, Zenit, Fenerbahce, FC Sevilla, Feyenoord, Atalanta. Mai nou, pe lista celor care l-ar vrea pe atacantul de 21 de ani a intrat și Sheffield United, locul 7 din Premier League. 

Chiar dacă s-a tras cortina peste Liga 1, FCSB este singurul club din România care are activitate. Și nu pe terenul de fotbal, ci în birouri! În ultimele zile, Gigi Becali a pus pe pauză achiziția de materiale sanitare pentru spitalele din România care luptă cu COVID-19 și s-a pus serios pe afaceri.

Dennis Man, salt în Premier League?

Patronul FCSB ține legătura pe ruta București-Dubai cu Anamaria Prodan pentru un posibil transfer al lui Dennis Man în Anglia, la Sheffield United. Echipă nou-promovată ocupă în prezent locul 7 în clasamentul Premier League și se luptă pentru a prinde un loc în cupele europene.

„Nu există o ofertă scrisă, dar sunt discuții. Am primit acceptul domnului Becali să negociem, să discutăm despre transfer. Îl știe toată lumea pe patron. El cere și noi încercăm că obținem cât mai mult. În acest moment sunt doar discuții, dar să nu uităm că suntem în plină pandemie de coronavirus", a declarat Anamaria Prodan, agentul jucătorului.

"Dennis e singurul jucător care a avut oferte clare, dar Gigi n-a vrut să-l vândă. Şi Gigi nici nu o să-l vândă vreodată pe câteva milioane de euro. Acum e criză şi vrea să transfere pe sume foarte mari, iar criza asta nu-l va schimba cu nimic pe patronul Stelei"
Anamaria Prodan, impresar Dennis Man

15.500 de euroeste salariul pe care Dennis Man îl primește lunar de la FCSB, el având o clauză de reziliere a contractului uriașă, de 100 de milioane de euro

Gigi Becali: „Vreau 15 milioane, dar îl dau și cu 10" 

„Așa este, oferta pentru Man este din Anglia. Eu nu sunt omul care să vândă marfa fără să-i ştie preţul. Vreau 15 milioane pe Man. De la suma asta încep negocierile și după aceea mai vedem ce o să fie. Dacă pot să negociez, cer 15 milioane. Oricum, eu cred că e mai bine să așteptăm până la vară, atunci când începe perioada de transferuri. Nu vreau să vă spun secretele mele, într-o negociere plec de la 15 milioane, dar l-aș da și cu 10, dacă mi se oferă acum", a spus Gigi Becali.

„Sunt un pic bulversat de atâtea oferte. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru"
- Dennis Man, atacant FCSB

94 e loculocupat de Man în ierarhia valorică a tuturor jucătorilor născuţi în lume în 1998. Primii sunt Mbappe (PSG), 200 de milioane și Alexander-Arnold (Liverpool), 110 de milioane de euro

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Puneți-vă centurile de siguranță! Liga 1 se pregătește de turbulențe majore, toate cluburile au tăiat deja sau pregătesc tăieri salariale

EXCLUSIV FCSB. Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
demolarii
demolarii  •  08 Aprilie 2020, 11:29

Te-ai aștepta ca jucătorii tineri sa fie mai adaptabili , și rata de reușită la echipe din vest sa fie mai mare decât a veteranilor (peste 24-25 ani). Dar , avem exemplele lui Screciu, Rotariu, Stanciu,I Hagii sau Denis Dragus, Alibec.....și a altora, care pleaca cu cu o imagine de printisor de Liga I, nereușind să se adapteze imaginii pe care o are managementul echipelor unde se transfera. Da, sunt echipe care pot plății bani seriosi pentru Liga I. Dar Liga I nu poate oferi jucători seriosi.....

189254898748309
Claude SH  •  08 Aprilie 2020, 07:53

Blah, blah, blah...

1731885997060900
Niculae Petre  •  08 Aprilie 2020, 07:10

Daca ar durea prostia multi postaci ar geme.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează