FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Depinde de insolvenţă » Dinamoviștii îl roagă pe Pecanha să nu accepte încă oferta Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2015 00:00

Rednic i-a spus lui Pecanha să nu semneze cu nimeni pînă pe 27 mai, cînd se aşteaptă ieşirea din insolvenţă, motivînd că atunci îi va putea face o ofertă financiară care să se bată cu cea primită de brazilian de la Steaua

Dinamo este la un pas să piardă un nou război de orgoliu, pe piaţa transferurilor, în faţa rivalei din Ghencea, după ce "militarii" i-au transferat în această iarnă pe Tamaş și Țucudean. Luni seara, impresarul portarului Peterson Pecanha s-a întîlnit cu preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, iar cele două părţi s-au pus de acord pentru un salariu lunar de aproximativ 15.000 de euro şi o sumă consistentă la semnătură.

Ieri, goalkeeper-ul de 35 de ani a vorbit din nou cu antrenorul "cîinilor", Mircea Rednic, cu care are o relație excelentă. Conform unor surse autorizate, "Puriul" a reuşit să împiedice pentru moment semnarea acordului cu Steaua şi i-a făcut o promisiune lui Peterson: "Te rog să nu semnezi cu nimeni încă. Aşteaptă pînă pe 27 mai, pentru că atunci o să ştim clar dacă ieşim din insolvenţă, iar noi sîntem siguri că aşa va fi. Atunci putem să îţi facem o ofertă salarială asemănătoare cu cea a Stelei şi să vii să cîştigi trofee alături de mine. În Ghencea nici nu ştii cine o să te antreneze din vară!".

Brazilianul i-ar fi promis lui Rednic că aşteaptă pînă pe 27 mai, dar l-a avertizat în acelaşi timp că pe primul plan este bunăstarea familiei sale şi că va semna cu roș-albaștrii în cazul unei diferenţe mari între cele două propuneri financiare.

10.000 €este salariul lunar al lui Pecanha la Petrolul

37 de meciuria jucat Pecanha pentru Petrolul, în acest sezon, în toate competițiile

"De ce să mint, mi-aș dori să joc la o formația care să evolueze în grupele Champions League, acesta-i visul oricărui fotbalist!"
Peterson Pecanha, în ianuarie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
andy_dm
andy_dm  •  20 Mai 2015, 17:27

Ce trofee cu Dinamo? Si de unde sa-i dea bani descultii aia? Vinde Negoita stadionul si face mall in Stefan cel Mare sau de unde vin banutii? :)))))))))

bakunin
bakunin  •  20 Mai 2015, 17:22

"Atunci putem să îţi facem o ofertă salarială asemănătoare cu cea a Stelei şi să vii să cîştigi trofee alături de mine" A si cistigat multe trofee strimbul strimbilor :)))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Mai 2015, 17:15

strambu baga strambe,nu il ia nici dinamo si pierde si transferu la steaua,are parade bune dar si zile foarte proaste,mult sub ARLA

Vezi toate comentariile (28)
Comentează