FOTBAL  »  LIGA 1  »  SCANDAL LA TV

Derapaj în direct la TV al lui Gigi Becali! Patronul FCSB, remarcă sexistă: "Voi, femeile, sunteți mai slabe cu inteligența, dar măcar sunteți mai deștepte decât Talpan"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 13:36

Gigi Becali a avut un nou derapaj în direct, la România TV. Patronul FCSB a jignit-o pe moderatoarea Violeta Romanescu, având o remarcă sexistă. 

Cei doi au discutat pe seama subiectului zilei prezentat de Gazeta Sporturilor, cum că în cantonamentul echipei se joacă poker. 

G.B: - Când spun eu că în țara asta e neștiință, înseamnă că așa e. Nu există inteligență. După ce că nu știți, nu lăsați nici omul să vorbească. Voi nu aveți inteligența de înțelegere. Nu putem înțelege o lege? Pe tine te înțeleg că ești femeie și femeile cu inteligența sunt mai ușor.

V.R: - Vă mulțumesc pentru apreciere. Dar să știți că vă fac plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării.

G.B: - Nu îmi faci că știi că eu te iubesc pe tine.

V.R: - Dar mi-ați spus că stau mai prost cu inteligența!

G.B: - Ca femeie, voi, femeile aveți problema asta. Dar nu tu. Ai văzut vreo femeie campioană la șah?

V.R: - Ba da, am avut campioană româncă la șah! 

G.B: - Și au bătut-o bărbații. Au nenorocit-o. Niciodată o femeie nu poate fi mai inteligentă ca bărbații. Violeta, tu să mă ierți, dar oricum voi sunteți mai deștepte decât Talpan. 

V.R: - Ați stat puțin și v-ați gândit cum să dregeți situația.

Citește și: EXCLUSIV Dezvăluiri halucinante: "Turnee ilegale de POKER pe bani în cantonamentul FCSB! Gigi habar n-are!"

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (51)
para.para
para.para  •  20 Aprilie 2017, 20:47

"G.B: - Când spun eu că în țara asta e neștiință, înseamnă că așa e. Nu există inteligență." - Are dreptate si gigi. Cum sa existe stiinta si/sau inteligenta in romanika cand exista gesepe? Stiinta si/sau inteligenta nu sunt compatibile cu gesepe.

604751563021589
Tomas Orzan  •  20 Aprilie 2017, 19:34

Ceea ce ati facut cu Anamaria Prodan acum ceva vreme, respectiv ignorarea ei totala in presa scrisa sportiva, ar fi trebuit continuat pana in ziua de azi cel putin, iar acelasi tratament ar trebui sa-l aplicati si datatorului vostru de stiri extraordinare, ambii intra in categoria oamenilor patrunsi fraudulos in lumea fotbalului, lipsiti total de bun simt si respect pentru altii, exemple clare ca mitocania nu tine cont de sex.

1579841235647135
Rtl Design-haine  •  20 Aprilie 2017, 19:10

si prezentatoarea ne pacaleste cu stiri,,,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează