FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

DERAPAJ la miezul nopții » Harlem Gnohere, dialog rasist cu Moke: „Se vede pe fața lui Coman că e țigan” + Ce au zis despre Man și Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 09:52

La câteva ore după ce despărțirea sa de FCSB a devenit oficială, Harlem Gnohere (32 de ani) a susținut un „live” pe contul personal de Instagram, în care a stat de vorbă cu Wilfred Moke (32), alt ex-fotbalist al roș-albaștrilor. 

Dialogul celor doi a atras mii de vizualizări, aceștia răspunzând întrebărilor adresate de fani și rememorând o parte dintre întâmplările petrecute la clubul bucureștean.

Despre Alibec, fostul său concurent pe post de la FCSB între 2017 și 2018, Gnohere a avut doar cuvinte de laudă: „Când era Reghe antrenor, Alibec juca la noi la Steaua. Era cel mai bun atacant în acea perioadă. A fost cel mai bun cu Reghecampf. Toată lumea crede ca Alibec e nebun, că face gesturi, dar e super jucător”, a spus acesta.

Completându-l pe bunul său prieten, Moke a declarat că în perioada Reghecampf „era altceva. Era alt nivel frate!”, adăugând că „problema lui Gnohere este ca a fost prea bun. Când nu a jucat, nu a comentat. Nu ai fost respectat, probabil că ai fost cel mai bun stranier pe care l-a avut România în ultimii ani”.

Admirația celor doi pentru antrenorul Laurențiu Reghecampf este evidentă. În mesajul de adio al lui Gnohere, acesta i-a menționat pe Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică și Mihai Teja, ignorând alți antrenori pe care i-a avut la FCSB, precum Bogdan Andone sau Bogdan Argeș Vintilă.

DERAPAJ. Gnohere: „Man e băiat bun! Florinel e țigan?”

Gnohere și Moke au avut un schimb de replici pe seama „perlelor” lui Gigi Becali de la FCSB, Florinel Coman și Dennis Man, presărat cu remarce rasiste. 

Moke: „Man s-a schimbat mult. De când a ajuns la 100.000 de followers pe Instagram, s-a schimbat. A făcut capul așa (mare). Când eram eu la FCSB, Man era fratele meu mic”.
Gnohere: „Man e bun băiat, mie nu îmi vorbește urât”.
Moke: „Foarte, foarte bun băiat, adevărat”.
Gnohere: „Coman e țigan?”
Moke: „Dacă îi vezi fața, se vede că e țigan”.

Gnohere: „Mulțumesc pentru tot!”

În încheiere, atacantul francez a transmis un mesaj pentru suporterii români.

„Mulțumesc pentru tot! Am jucat la cele mai mari cluburi din România, ăsta era obiectivul meu. Am vrut să intru în istorie. Am dat totul și tot timpul am fost printre cei mai buni marcatori din România. M-am simțit bine aici pentru că toți suporterii, ai lui Dinamo și ai lui FCSB, m-au tratat foarte bine. M-am simțit foarte iubit!”, a mărturisit Gnohere.

325.000 euroeste cota lui Moke în prezent, conform Transfermarkt. Din luna martie, acesta este liber de contract, după despărțirea de Ankaragucu. 1 an a rezistat Moke la FCSB

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (43)
10216741700672837
Kevin Mann  •  06 Iunie 2020, 10:49
Postat de nicolaedobrin pe 05 Iunie 2020, 20:47

Daca African-American e corect politic, *** E acelasi lucru.

Ce chestie.... în afară de African-American, în SUA "black male" sau "white female" sunt cuvintele folosite de oricine (presa, oameni simpli, etc), fără să fie considerate cuvinte/expresii rasiste. ---- Dacă gsp cenzurează culoarea "negru" atunci ar trebui să cenzureze și "alb, galben sau albastru". ---- Și ce dacă Florinel e rrom? Asta îl face mai "neom"? Adevărul e că e un super fotbalist! ---- Dacă Gnohere l-a numit "***", e din cauză că așa i s-a spus. Și apoi, Gnohere e și el "minoritate", așa că nu i se poate considera dialogul ca fiind rasist. #allLivesMatter

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  05 Iunie 2020, 20:47

Daca African-American e corect politic, *** E acelasi lucru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pirucul
pirucul  •  05 Iunie 2020, 20:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează