FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Harlem Gnohere și-a luat rămas bun de la FCSB printr-o scrisoare emoționantă: „Pe tine te iubesc, ești fratele meu!” + Reacția lui Becali: „Am făcut o afacere!”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 21:19

Atacantul francez Harlem Gnohere (32 de ani) a anunțat despărțirea de FCSB printr-o scrisoare emoționantă. 

FCSB și Harlem Gnohere au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. „Bizonul”  a transmis imediat un mesaj pe Instagram, în limba franceză, prin care le-a mulțumit tuturor pentru o colaborare fructuoasă. De o mențiune specială a avut parte Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al vicecampioanei. 

Harlem Gnohere: „Vă mulțumesc că ați făcut parte din povestea mea”

„Aceasta este una dintre cele mai grele scrisori pe care a trebuit să le scriu în viața mea. Fac asta cu mare tristețe pentru că îmi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să joc în cupele europene, un vis de-ale mele. Am petrecut 3 sezoane fantastice la Steaua și m-am bucurat de fiecare minut al șederii mele aici. Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja, au făcut parte cu toții din experiența mea la club. Au fost o sursă de motivație la fiecare antrenament și la fiecare joc. Sper doar că prin prestațiile mele le-am putut mulțumi măcar puțin pentru încrederea acordată. 

Voi, suporterii, angajații colegii de echipă, toți cei care ați contribuit la povestea mea, îmi veți rămâne mereu în suflet. Vă mulțumesc mult! Cătălin Făiniș, ești fratele meu. SUnt fericit că te-am cunoscut aici, la FCSB. Te iubesc, frate”, a scris „Bizonul”.

Reacția lui Gigi Becali: „Aveam să îi mai dau bani, acum am scăpat!”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a confirmat despărțirea de Harlem Gnohere, făcând o dezvăluire incredibilă:

„Este adevărat, a semnat. Chiar acum vorbeam cu un sponsor care ne dă un milion pe an și a vrut să prelungească înțelegerea. A zis că vrea să prelungească, mi-a zis că iubește Steaua. I-am zis că vreau să îmi dea milionul înainte, iar el a spus că are o rugăminte: «Dau și încă 100.000 ca să îl dai pe Gnohere»”, a dezvăluit Becali, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

„Nu i-am mai luat banii, omul glumea. Lui Ghonere aveam să îi mai dau nu știu câți bani. Am scăpat. Eu zic că am reușit o afacere. E bun fotbalist, dar acum venea cu câteva kilograme în plus. Mai dura vreo 2-3 luni până își revenea”, a adăugat patronul vicecampioanei.

Gnohere nu se mai înțelegea cu Becali

Gnohere, cel mai prolific atacant al celor de la FCSB în ultimele sezoane, era căzut în dizgrația lui Gigi Becali. Atacantul voia să dea clubul în judecată, după ce a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență din România. 

Francezul a răbufnit pe Instagram cu un mesaj controversat, care pare a fi un atac către Becali, cel care a spus în repetate rânduri că „Bizonul” mai are contract cu FCSB doar până pe 30 iunie: „Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”.

+11 FOTO

51a dat Gnohere în 115 meciuri disputate pentru FCSB în L1. El a înscris pentru roș-albaștri goluri importante și în Europa, inclusiv pe cele două din "16-imile" Europa League cu Lazio, 1-0 la București și 1-5 la Roma, în primăvara anului 2018

VIDEO / Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește și alte știri despre FCSB: 

Alarmă falsă la FCSB! Doi titulari din apărare ar putea fi apți pentru derby-ul cu CFR Cluj

EXCLUSIV Gigi Becali, refuzat clar de omul care se putea dovedi vital al FCSB: „Nea Gigi, nu vin!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (55)
danny_l
danny_l  •  09 Iunie 2020, 08:32

Păcat de bizon, putea juca la FCSB liniștit încă 3 ani, politica clubului este să promoveze tineri că să câștige multi bani apoi,cu venirea lui Petre, Bizonul stă mai mult pe bancă, rămâne de văzut dacă Petre confirmă cel puțin la nivelul Bizonului, dacă nu , înseamnă că Gigel și-a mai luat o țeapă.

189254898748309
Claude SH  •  08 Iunie 2020, 20:22

Jucător ce făcea diferența când ceilalți nu făceau nimic. Era un fel de speranța pe teren chiar dacă nu se misca foarte mult. Pierdere mare pentru atacul lui Fcsb

geogeo
geogeo  •  08 Iunie 2020, 18:40

Gnohere a fost un fotbalist respectabil la FCSB vreo 18 luni, dar in ultimul timp a fost fie accidentat, fie gras, fie lipsa, fie iesit din forma. Din octombrie pana la intrerupere a marcat o singura data si a facut figuratie in vreo 6 meciuri, fiind accidentat pentru inca vreo doua luni, asta dupa ce a venit tarziu din vacanta de vara. In ultimele 26 de meciuri are 5 goluri si o pasa de gol. Pentru un varf valoros un gol la 5 meciuri este...un bilant rusinos. Respect pentru cat a fost fotbalist, numai ca nu poti sa traiesti numai din amintiri.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close