FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alarmă falsă la FCSB! Doi titulari din apărare ar putea fi apți pentru derby-ul cu CFR Cluj

Iulian Cristea și Vali Crețu ar putea evolua în derby-ul CFR Cluj - FCSB
Iulian Cristea și Vali Crețu ar putea evolua în derby-ul CFR Cluj - FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 20:46

Helmut Duckadam (61 de ani), președintele de imagine al FCSB, a dezvăluit faptul că Vali Crețu (31) și Iulian Cristea (25) ar putea evolua în derby-ul cu CFR Cluj.

„Rupt” la un antrenament de acum aproximativ două săptămâni, fundașul dreapta Vali Crețu va fi apt pentru meciul de la Cluj, programat pe 14 iunie. „Crețu se pare că își va reveni până la meciul de la Cluj. Eu am înțeles că va putea juca. A avut ceva la genunchi, dar nu atât de grav precum s-a spus”, spune Helmut Duckadam.

Duckadam: „Cristea - Planic sau Planic - Miron”

Un alt absent important al amicalului susținut de vicecampioană în compania celor de la FC Voluntari, scor 0-2, a fost fundașul central Iulian Cristea, care prezintă probleme musculare. Cu toate acestea, apărătorul s-ar putea reface în timp pentru meciul din „Gruia”. 

„Cu Cristea nu este o problemă atât de gravă, din câte am înțeles. E posibil să joace cu CFR la Cluj. Cred că o să se meargă pe varianta clasică, Cristea - Planic. Sau Miron - Planic”, a mai spus Duckadam.

Echipa folosită de antrenorul Bogdan Vintilă în amicalul cu Voluntari
Vlad - Ov. Popescu, Planici, Nedelcu, Panțâru - Oaidă, L. Filip, Olaru - Fl. Tănase - Man, Fl. Coman

Programul FCSB în primele 5 etape

  • CFR - FCSB
  • FCSB - Gaz Metan
  • Astra - FCSB
  • FCSB - Botoșani
  • U Craiova - FCSB

VIDEO. Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Portretul FCSB post-pandemie » Concluzii dure după amicalul cu Voluntari! Cine s-a făcut de râs: „A fost efectiv umilit de Sanoh”

FCSB - VOLUNTARI. „Șomerul” a fost cel mai bun din echipa lui Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  05 Iunie 2020, 13:22

mici strategii. Sa vedem cat de in forma sunt franarii si cat de in forma sunt fcsb-istii. Ca joaca sau nu joaca Cretu sau Cristea nu ar trebui sa conteze. Daca au pretentia ca sunt echipa, nu pot spune ca le lipsesc Cretu sau Cristea.

3101575123247794
Alice Popa  •  05 Iunie 2020, 09:40

In sfarsit, vesti bune. Pentru CFR Cluj!!

189254898748309
Claude SH  •  05 Iunie 2020, 08:23

Scrisoarea a fost redactata de MM. În pandemie. Va rog să-l scuzați ca l-a plâns mult pe Gnohere. Într-o zi l-am văzut rosu la față, complet pierdut, la întrare în baza Berceni. Mi-a fost milă, am lăsat geamul jos și i-am intins o bancnotă. Nu luase salariul de doua luni și îmi zicea ca nu-l lasă Gigi sa între.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează