FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO 2-1

Derapaj verbal al lui Andone după prestația arbitrului George Găman » Își amenință jucătorii: "Unii mă confundă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 11:05

Ioan Andone a fost extrem de nervos după înfrâgerea suferită în fața lui ASA, 1-2, și și-a pierdut cumpătul la adresa arbitrilor. 

La finalul meciului, Andone a făcut trimitere la incidente violente în care au fost implicați fotbaliști și arbitri. 

"O să se ajungă din nou la ce a făcut Ionel Ganea la acel meci de la Timișoara. O să ajungem la gesturi extreme, o să vină unul și o să-i dea un pumn unui arbitru și-o să-l leșine pe teren! E strigător la cer", a spus Andone la DolceSport.

La meciul ASA - Dinamo 2-1, centralul George Găman este acuzat că nu a dat un penalty pentru formația alb-roșie și că a anulat un gol valabil, marcat de Nedelcearu. Arbitrul a luat nota 5 în caseta tehnică din GSP. 

Amenințări pentru jucători

La conferința de presă de după meci, antrenorul lui Dinamo i-a amenințat pe jucători, spunând că mulți dintre ei vor sta în tribună la următoarele partide.

"Oricum acum nu mai sunt titulari niciunul pentru că au venit jucători buni. O să intre în competiţie și unii o să stea în tribună. Cine nu pune suflet şi nu are atitudine de Dinamo, o să stea în trbiune. Eu am câştigat campionate cu Dinamo şi ca jucător şi ca antrenor şi aia caut şi le cer. Nu vreau să se plângă de arbitri şi de nu ştiu ce. Să lăsăm asta pentru că jocul nu e ceea ce trebuie.

Păi ăsta e Dinamo? Eu cred că mă confundă pe mine, dar o să vedem săptămâna viitoare. O să avem o discuţie destul de serioasă. De joc nu sunt prea multe de spus. E prima înfrângere, dar şi cu Mediaşul nu am făcut partidă bună şi uite că se repetă.

Nu trebuie să dăm vina pe arbitri. Vorbeşti şi de arbitri, dar întâi te uiţi în curtea ta. Din vina noastră am ajuns să pierdem acest meci, nu pentru că a jucat Târgu Mureşul mai bine. Noi să ne uităm în curtea noastră", a spus Andone la conferința de presă, potrivit DigiSport.

Citește și: S-a făcut de râs cu ASA: el a fost cel mai slab de pe teren! Alte 4 note sub 5 în caseta tehnică din GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
duta_dd
duta_dd  •  13 Septembrie 2016, 19:15

Au venit jucatori buni... da, multi fundasi buni fie ei reprofilati sau nu / Deci daca nu pleaca andone prematur se va spune ca urmatoarele meciuri pierdute vor fi din cauza ca a pierdut vestiarul :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Septembrie 2016, 15:14
Postat de babahuda pe 13 Septembrie 2016, 14:55

continuare """""""Dar stiti ce am facut un an de zile? Am carat mingile si bagajul cu masorii. "Mi-a zis: tu vei fi decar. Eu te cresc pe tine". Ala e drumul. Sansa vietii mele au fost nea Ioji si nea Mircea, restul au profitat de mine, ca eram bun. Un copil are nevoie de tata, mentor, profesor. Cine isi doreste si cine poate. Jucatorii buni sunt valorosi si ambitiosi. Ambitia face diferenta, nu talentul. Au fost mult mai multi jucatori mai talentati, dar eu am fost mai complet, bun si la cap si la picioare, adica am avut ambitie. Zi de zi am vrut sa fiu cel mai bun. Eram al dracu pe teren, nu stateam, aveam initiativa, aveam ce au barbatii, ca sa fiu cel mai bun zi de zi. Randament! Asta trebuie sa gasim, jucatorul care poate si vrea. Nu trebuie sa-l motivezi tu. Pune-i terenul, da-i conditii, pune-i sa joace si ei iti vorbesc.", a declarat Hagi.

Lucescu e un om de fotbal prea bun si prea respectat in afara, ca sa nu fie batjocorit de ai lui! Pentru spusele lui Hagi, jos palaria!

babahuda
babahuda  •  13 Septembrie 2016, 14:58
Postat de dinamovist.pe.viata pe 13 Septembrie 2016, 14:48

asa vin ordinele de la Rin , postacii trebuie sa se supuna

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează