FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

Derby? Care derby? Asistență jenantă la Dinamo - Astra! Ruptura dintre Andone și fani este resimțită pe deplin

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 19:43

La ora meciului. în stadion se aflau în jur de 1000 de spectatori.

UPDATE 20:30

Știrea inițală

Partida dintre Dinamo și Astra poate fi considerată fără îndoială drept cea mai importantă a primei etape din returul sezonului regulat.

Rezultatele modeste obținute de Ioan Andone, care se află și în război cu fanii, se răsfrânge asupra asistenței de la meciurile de pe teren propriu ale lui Dinamo.

Costin Ștucan, reporterul special GSP prezent la acest joc, a stat de vorbă cu vânzătorii de la casele de bilete de la arena din "Ștefan cel Mare".

Doar 10 bilete se vânduseră până la ora 19:30 la tribuna a doua, aceștia susținând că majoritatea oamenilor vor ajunge la stadion la ora meciului.

Chiar și așa, sunt șanse mari să nu fie mai mult de 1000 de oameni la acest meci.

"Andone, noi mergem la bere", a fost mesajul transmis de suporterii lui Dinamo pentru Ioan Andone la meciul din Cupa României cu Dinamo II, pe semne că relația dintre cele două părți este foarte proastă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
demolarii
demolarii  •  30 Octombrie 2016, 06:48

E clar ca e criza in presa sportiva. Daca, pentru a face poze pentru articole , se foloseste telefonul mobil. Vechila Smena aveau un obiectiv mai larg de 30 de grade, cat e in poza. Oare cand o sa-si dea seama DigiTv ca angajati lor sunt vinovati de scaderea ratingului in fata tv-ului sau pe viu? Formatul in care e prezentata in presa Liga I - lupta dintre cel bun si cel rau, iar restul echipelor partizani ai unuia sau celuilalt? Si sa stii ca din editia tiparita mi-a placut cum scrie Sue Eugene...restul nu stiu de ce mi l-a dat....

427951077389201
Mihai Tanase  •  30 Octombrie 2016, 06:31

Nu e nicio ruptura .Si cu Rednic la fel veneau , doar cu Steaua se mobilizeaza suporterii , si nu numai la Dinamo , la toate echipele .

900036066809402
Nicolae Veres  •  30 Octombrie 2016, 01:26

Vazind,poza din tribuna nam vazut,suporter Dinamovist doar citva huligani care se grabeau sa mearga la o bere.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează