FOTBAL  »  Superliga  »   FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Derby de România // Florentin Petre a dezvăluit numele adversarului de care îi este dor: "Ne întâlneam meci de meci!"

Florentin Petre și Petre Marin, într-un Dinamo - Steaua
Florentin Petre și Petre Marin, într-un Dinamo - Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 19:30

Florentin Petre (42 de ani) a rememorat duelurile cu FCSB din perioada în care purta banderola de căpitan la Dinamo.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

"Eu mă pregăteam cam cu două săptămâni înainte de acest derby, dar trebuie să creşti acolo, să ai o educaţie aparte pentru meciurile astea, iar mulţi jucatori din ziua de astăzi nu o au.

De Bănel Nicoliță mi-e cel mai dor. Ne întâlneam meci de meci. Glumesc. Mi-e dor de fotbal, să mai joc, dar vezi că vârsta nu îţi mai dă posibilitatea să te întorci în timp.

Cel mai frumos şi cel mai prolific moment al meu a fost în 2000, când am ieşit campioni exact în meciul disputat în Ștefan cel Mare, cu Steaua. Am marcat eu - cu ajutorul lui Tibi Lung , Mihalcea şi Lupescu", a declarat Florentin Petre pentru TV Telekom Sport.

259
de meciuri are "Piticul" în tricoul lui Dinamo București

Vezi și: Eroul dinamoviștilor nu a fost niciodată în tribune la meciurile echipei sale: "De-abia aștept să văd coregrafia! Steliștii sunt de bătut"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
tatutzu
tatutzu  •  27 Iulie 2018, 23:25
Postat de csa.steaua pe 27 Iulie 2018, 21:50

ce derby mai ziaristule ? pai echipa din Popesti-Leordeni infintata in 2005 are derby ? poate au derby cu voluntari sau alte comune . CINE E FÎCÎSÎBÎ domnule ziarist care spui ca e derby .

FÂCÂSÂBÎ

csa.steaua
csa.steaua  •  27 Iulie 2018, 21:50

ce derby mai ziaristule ? pai echipa din Popesti-Leordeni infintata in 2005 are derby ? poate au derby cu voluntari sau alte comune . CINE E FÎCÎSÎBÎ domnule ziarist care spui ca e derby .

danirovl
danirovl  •  27 Iulie 2018, 21:21

Daca dinamo joaca iar cu mingi lungi,*** de fotbal. Macar sa vad si eu 2-3 faze cum fac aia de la craiova...la aia a fost o problema de ghinion ca nu au marcat, dar cu jocul ala se bat la campionat...noi nu avem nici un fel de strategie de joc, si cand o sa se termine norocul,o sa fie vai de noi. Bratu stie sa motiveze dar pe partea tehnico tactica nu vad nici un progres.avem noroc cu nistor si salomao ca mai inventeaza cate ceva.FARA MINGI LUNGI!!nu suntem la divizia c ba baieti...sau atat e potentialul jucatorilor de la dinamo?! Orice jucator se demarca in orice parte a terenului pt a intra in combinatii in timpul posesiei,asta daca pot sa faca o preluare din prima si sa stie sa protejeze mingea...cred ca nu prea avem dastia la dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează