FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TÂRGU MUREȘ

Derby în pericol » Marica are șanse mici să joace în meciul cu Dinamo

După leziunea suferită acum o lună, Marica s-a tratat la Marijana Kovacevici, un vraci sârb care utilizează metode controversate de vindecare
După leziunea suferită acum o lună, Marica s-a tratat la Marijana Kovacevici, un vraci sârb care utilizează metode controversate de vindecare

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2016 00:00

Marica are șanse mici să joace duminica viitoare cu Dinamo, după ce s-a accidentat în meciul cu Pandurii.

Atacantul de 30 de ani a rezistat doar 20 de minute în partida de la Severin, însă Laurențiu Reghecampf era optimist și spera ca aseară Ciprian să poată fi folosit titular cu ASA. Nu doar că nu a fost titular, dar nu a fost nici măcar inclus în lotul lărgit, iar medicii i-au dat vești proaste antrenorului campioanei.

Surse medicale autorizate au dezvăluit pentru Gazetă că Marica a efectuat un RMN în urmă cu două zile, iar veștile primite nu au fost deloc bune, urmând să lipsească mai mult decât se preconiza inițial: "Are nevoie de o perioadă de refacere de aproximativ 10 zile".

Accidentarea lui internaționalului român din partida cu Pandurii a survenit după o altă perioadă de inactivitate, de trei săptămâni, ca urmarea a rupturii musculare cu care s-a ales în Derby-ul cu Dinamo din prima etapă a play-off-ului, 1-1.

324a strâns Marica în tricoul Stelei. N-a apucat să marcheze. A dat pasa decisivă în remiza cu CSMS Iași, 1-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  05 Aprilie 2016, 11:50

Si e 90 % OUT pentru convocare ...

ray51
ray51  •  04 Aprilie 2016, 10:29

Marica e-un bun pierdut ! Laudabil pentru Becali ca l-a adus la Steaua, acordandu-i o sansa. Laudabil ca nu-l cleveteste (pen'ca de fapt, pana acum n-a aratat nimic). Deci sa revin: Marica-i un bun pierdut/Ce nimic nu a facut./Cat despre Nationala/Asta-i alta targuiala... S-avem noroc!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  04 Aprilie 2016, 10:21

vai,valeu ! ce pericol mortal !!! Steaua e mancata,iar Dinamo usurata !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează