FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO, AZI, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

"Derby-ul Unirea - Dinamo e o nouă provocare pentru cariera prolifică a arbitrului Muniz"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2009 00:00

Delegarea arbitrului Cesar Muniz Fernandez în România nu a rămas indiferentă presei din Spania, care vede meciul Unirea Urziceni - Dinamo drept o nouă provocare în cariera sa de "central".

"Muniz este un arbitru cu o experienţă internaţională foarte bogată, dar acum va înfrunta o nouă provocare pentru cariera sa prolifică. Posibilitatea să conducă cel mai important meci al anului în Liga I este un lucru îmbucurător pentru Muniz, mai ales că Federaţia s-a gîndit la el", scrie La Nueva Espana.

Cesar Muniz va conduce în această derby-ul dintre Unirea Urziceni şi Dinamo, începînd cu ora 20:30. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
florinch
florinch  •  24 Mai 2009, 15:19

Sustinatorii stelei sa faca ciocu mic.Ei vor avea toata vara la dispozitie sa se pregateasca de...un nou campionat.Cu viitoarele transferuri (de la Steaua II) vor avea toate sansele sa retrogradeze (in premiera).Referitor la meciul de la Urziceni,Dinamo va invinge fara sa umble cu fofarlica,asa cum a facut Steaua in ultimii ani cu cei de la Vaslui si de la Tg.Jiu.

 •  24 Mai 2009, 14:53
Postat de pe 24 Mai 2009, 13:19

SI NICI LA GOLURILE DIN OFFSIDE ALE ISTERICULUI DE PETRESCU.....SISTEMUL IDEAL PT A CASTIGA IMPOTRIVA LUI DINAMO 7-2-1....CA TOATE ECHIPELE MICI CARE JOACA "FOTBAL"

si dinamo e vreo echipa mare? =))

 •  24 Mai 2009, 14:32

eu cred ca va fi un 3-0 pentru unirea sa moara borcea :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează