FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Despărţire cu scandal la CFR Cluj » Ardelenii au încercat să-i micşoreze salariul, dar l-au pierdut definitiv

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 12:55

CFR Cluj s-a despărţit deja un jucător în această iarnă, deşi era considerat unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi din lot.

Ardelenii i-au reziliat contractul lui Nwankwo Obiora, mijlocaş pe care îl împrumutaseră la începutul anului trecut de la Parma şi abia îl transferaseră în vară. Mai mult, stiridesport.ro anunţă că despărţirea s-ar fi produs în urmă cu două luni, însă "feroviarii" au lăsat să se înţeleagă că nigerianul de 22 de ani este accidentat.

Obiora avea un salariu de 200.000 de euro, iar conducerea i-a propus diminuarea contractului. Din acel moment nigerianul a refuzat să mai joace, ultimul sa apariţie fiind în meciul cu Dinamo, scor 1-0, disputat pe 8 noiembrie. "Nu voi mai reveni la Cluj, mi-am reziliat contractul cu CFR", a spus Obiora pentru sursa citată.

18 meciuri a strîns Obiora în tricoul CFR-ului în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
daniaania
daniaania  •  08 Ianuarie 2014, 10:08

Nu este nici un scandal...eventual in mintea vostra .

afc13
afc13  •  08 Ianuarie 2014, 00:38

SCANDAL... atata stiti voi! Din asta si pentru asta traiti !!! Sunteti de rasul curcii.

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  07 Ianuarie 2014, 03:15

Pentru ce o fi fost tinut acest Obiora si in sezonul '13-'14 la CFR, nu stiu. Pentru tineretile sale si pentru ca a fost titular o data sau de doua ori la Inter si Parma? Eu cred ca inca din vara trebuia pus pe liber... o economie cu 200.000 euro nu-i de colo.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează