FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Despărțire cu scandal! Patru străini dați afară de la FCU Craiova amenință cu procese la FIFA

FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 17:13 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 17:39

Nou-promovata FCU Craiova se va despărți sigur la finalul anului de cei patru străini scoși din lot încă din septembrie, Armin Gremsl, Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko și Pedro Machado, conform președintelui FCU Craiova, Marcel Pușcaș. Divorțul nu se va produce însă pe cale amiabilă, susțin sursele GSP. 

Fiul lui Zoltan Crișan a vorbit cu Gazeta despre ultimii ani din viața fostului internațional: „Tati a murit sărac, dar n-a cerșit niciodată”
GSP SPECIAL
Fiul lui Zoltan Crișan a vorbit cu Gazeta despre ultimii ani din viața fostului internațional: „Tati a murit sărac, dar n-a cerșit niciodată”

Cei patru jucători transferați în vară au notificat clubul că nu sunt de acord să se antreneze separat de restul lotului și amenință că se vor adresa FIFA, pentru a-și primi toți banii până la finalul contractelor. De altfel, ei nu au mai primit salariul pe luna octombrie.

FCU Craiova i-a scos din lot pe Armin Gremsl, Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko și Pedro Machado, după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit, în septembrie, că oltenii nu respectă criteriile de eligibilitate pentru completarea listei cu jucători pe care a depus-o la LPF.

Clubul nu le-a mai permis celor patru jucători să participe la antrenamentele primei echipe și i-a trimis să se pregătească separat, sub supravegherea secunzilor Dănănae și Vasilică.

Alți patru stranieri din cei 12 achiziționați în vară sunt pe lista jucătorilor ce vor fi disponibilizați în această iarnă.

Eugen Trică: "Să se ducă de unde au venit!"

"Cei care nu dau sută la sută pentru această echipă de mâine pleacă! Avioanele sunt pregătite, să se ducă de unde au venit! Nu stăm la discuții! Ondaan merge pe teren, Sidibe are impresia că e cel mai bun fotbalist dacă l-a lăudat Dan Petrescu. Se crede cel mai bun mijlocaș din țară, nu e așa. Trebuie să demonstreze! 

Dacă au dat o jumătate de pasă de gol sau un gol, unii jucători cred că sunt cei mai buni din lume! Dacă trebuie, luăm alți jucători în iarnă! Mai sunt 4 etape și vreau să văd altceva", a răbufnit Trică, vinerea trecută, după egalul cu Dinamo (0-0).

Marcel Pușcaș: "Sunt jucători care nu au confirmat"

Conducerea pregătește deja patru-cinci noi transferuri în iarnă, în locul celor care vor fi dați afară. "Normal că sunt jucători care nu au confirmat, din moment ce suntem pe locul pe care suntem. În mare, ne-am făcut o idee, după 17 meciuri, asupra a ce ne lipsește. Ne-am edificat despre cine poate mai mult și cine poate mai puțin. 

Dintre străinii transferați în vară sunt doi, trei, patru care s-au ridicat la nivelul așteptărilor. În iarnă vom face patru-cinci transferuri", a declarat președintele Marcel Pușcaș (61 de ani), pentru GSP.

Oficialul se așteaptă la o reacție de orgoliu din partea jucătorilor, după mesajul lui Trică. Punctaj maxim este obiectivul pentru ultimele patru meciuri din 2021, cu Voluntari (acasă), cu Clinceni (acasă), cu Chindia (deplasare) și cu Mioveni (acasă). "Avem un program bun și așteptăm să obținem 12 puncte. E posibil. În mod normal, jucătorii ar trebui să țină cont de mesajul antrenorului", a precizat Marcel Pușcaș.

Despărțire cu scandal! Patru străini dați afară de la FCU Craiova amenință cu procese la FIFA

Citește și alte articole din Liga 1:

FCSB devine FC Phoenix » Unde s-a ajuns după meciul cu CS Universitatea Craiova

VIDEO Luat la întrebări în conferința de presă, Hagi a reacționat: „Cine sunteți dumneavoastră?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
kuba
kuba  •  02 Decembrie 2021, 12:39
Postat de george.br pe 02 Decembrie 2021, 12:36

Gata, s-a prajit?:))

Sa prajit de cateva saptamani:)))) ma "ameninta" cu vizita, dar se pare ca e la fel ca stripqaru': de 3 zile incoace, gura nu ii mai tace.

george.br
george.br  •  02 Decembrie 2021, 12:36
Postat de kuba pe 02 Decembrie 2021, 11:39

Nu mai intri ma cu @dragos.samfira? Ghm

Gata, s-a prajit?:))

kuba
kuba  •  02 Decembrie 2021, 11:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu mai intri ma cu @dragos.samfira? Ghm

Vezi toate comentariile (37)
Comentează