FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Despărțire după un incident la finalul meciului Metaloglobus - Dinamo: „Am solicitat rezilierea și gata, mulțumesc!”

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 11:46 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 15:02

Antrenorul lui Metaloglobus, Eusebiu Tudor, 49 de ani, și-a luat „la revedere” azi de la jucători, a părăsit echipa, acuzând un incident „nefericit” cu un angajat al clubului

Dinamo s-a impus cu greu în meciul cu Metaloglobus (2-1), în play-off-ul Cupei României, după ce Zekir a deschis scorul pentru formația din eșalonul secund, iar Bani a adus victoria ”câinilor” printr-o dublă de efect.

Echipa divizionară B a impresionat în multe momente din meciul de la Târgoviște, a avut ocazii uriașe de a mai puncta pe tabelă, însă roș-albii au ajuns în grupele competiției.

Incident în vestiar după Metaloglobus - Dinamo

Imediat după finalul partidei, antrenorul lui Metaloglobus, Eusebiu Tudor, 49 de ani, a avut o divergență cu unul dintre angajații clubului, o ieșire inoportună a acestuia din urmă, iar fostul petrolist nu a dorit să treacă peste incident. În ciuda intervenției patronului Imad Kassas, Eusebiu Tudor a fost de neclintit în decizia lui, iar astăzi și-a luat ”la revedere” de la jucători.

Nu va mai sta pe banca echipei nici pentru meciul din week-end cu FC Argeș. Sebi Tudor era antrenorul bucureștenilor din septembrie 2022. Tocmai s-a despărțit de Metaloglobus și a oferit o primă reacție pentru GSP.ro.

Eusebiu Tudor a comentat situația: „Eu am solicitat rezilierea contractului”

„Eu am solicitat rezilierea contractului. A fost un incident nefericit cu un angajat al clubului, la finalul meciului, în vestiar. Nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru, să-i dau importanță. Le mulțumesc sincer domnului Imad Kassas, patronul clubului, și Marius Burcă, președintele, fiindcă au încercat să-mi întoarcă decizia, dar sunt lucruri peste care nu trec.

Formasem o echipă care putea să crească, sunt sigur că va crește. Le urez succes și ne vom revedea pe drumurile fotbalului”, a declarat Eusebiu Tudor pentru Gazeta Sporturilor.

„Dacă plouă sunteţi nouă” » Cele mai acide mesaje ale galeriilor: cum s-au ironizat de-a lungul timpului ultrașii lui Rapid și Dinamo
RAPID - DINAMO
„Dacă plouă sunteţi nouă” » Cele mai acide mesaje ale galeriilor: cum s-au ironizat de-a lungul timpului ultrașii lui Rapid și Dinamo

Citește și alte știri:

Delegare controversată la Rapid - Dinamo » E numărul 1 la greșeli în acest campionat și are un istoric aparte cu giuleștenii

5 detalii de ultimă oră înainte de Rapid - Dinamo: permutările lui Burcă, numerele norocoase ale lui Gregorio și câți „câini” vor fi la derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează